Rekonstrukcija nadvožnjaka u Temerinskoj od novembra do marta menja režim saobraćaja

Režim saobraćaja u delu Temerinske ulice biće izmenjen od 2. novembra zbog rekonstrukcije podvožnjaka u Temerinskoj ulici, za potrebe izgradnje dvokolosečne pruge Beograd - Stara Pazova - Novi Sad - Subotica - državna granica.
Rekonstrukcija nadvožnjaka u Temerinskoj od novembra do marta menja režim saobraćaja
Foto: 021.rs
Zabrana će važiti za sav saobraćaj, što znači da se menjaju pojedine trase GSP-a.
 
Linija broj 5 tako što će se u izmenjenom delu, od raskrsnice ulica Kisačke i Temerinske, trasa u oba smera pružati Kisačkom i Partizanskom ulicom do raskrsnice sa Temerinskom ulicom, i dalje redovnom trasom.
 
Linije broj 21, 22, 23, 24 i 30 se menjaju tako da se od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice, trasa u oba smera pruža Kisačkom i Partizanskom ulicom do raskrsnice sa Temerinskom ulicom, i dalje redovnom trasom.
 
Privremena zabrana saobraćaja važiće do 31. marta 2021. godine.
  • Rade

    24.12.2020 17:57
    @Rale Manite vise kruzne tokove. To ne funkcionise. Sklonili su semafor na ulazu u grad od autoputa i sad je haos, nije tako nikad bilo sa semaforom. Semafori kod podvoznjaka su sto pufa bolji id kruznog toka, tu bi bio kolaps.

  • miki

    02.12.2020 11:48
    rekonstrukcija nadvoznjaka
    DA li je neko razmisljao o ljudima koji drze prodavnice u temerinskoj kada su zapocinjali radove na nadvoznjaku, pet meseci je puno , daj te ljudi treba platiti dazbine, pozurite malo.
  • Zoran Brzi

    01.11.2020 09:27
    Brzina
    Molimo nadlezne da dodaju gas...:)
    Da se ispostuje rok :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti