FOTO: Različita droga u paketima iz inostranstva u pošti u Novom Sadu - kokain, ekstazi, semenke marihuane...

Prilikom kontrole pošiljki iz Holandije u novosadskoj pošti nađena je droga, objavila je Uprava carina Ministarstva finansija Srbije o svojim nalazima.
U pošiljci namenjenoj primaocu u Novom Sadu, s delovima za računar, nađena je kesica sa 128 grama kokain-kreka.
 
Droga je nađena i u drugoj pošiljci, adresiranoj na primaoca u selu Stajićevu, u igrački - mini fliperu - četiri epruvete s 53 semenke marihuane.
 
Kesice sa 100 tableta "ekstazija" nađene su u pošiljci na kojoj je pisalo "dokument", namenjen osobi iz Novog Sada, dok je drugom Novosađaninu iz Nemačke poslata kesica marihuane.
 
  • Skimmer

    24.12.2020 14:25
    Naručilac
    Može bilo ko u bilo čije ime bilo šta da naruči.
  • Milan NS

    24.12.2020 07:32
    Igraju se Ilije Čvorovića
    "Pismo iz Holandije?! Ohooo! Nije dovoljno veliko da u njega stane animir dama... onda mora da je droga. Da mi njega otvorimo kao što inače otvaramo svu poštu, a onu a Ali Expressa i uzimamo... šta je ovo... neke semenke... MARIHUANA, vidi se iz prve! Oduzimaj!"
  • MilMil

    24.12.2020 01:42
    Neko je gledao seriju "How to sell drugs online fast".........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti