FOTO: Novosadski medicinari dobili mural blizu Urgentnog centra

Mural posvećen medicinarima koji se već deset meseci bore protiv korone, naslikan je na objektu u krugu Kliničkog centra Vojvodine, saznaje 021.rs
FOTO: Novosadski medicinari dobili mural blizu Urgentnog centra
Foto: 021.rs

Na muralu su prikazana dva medicinara i jedna zdravstvena radnica sa maskama na licu, samo se može naslutiti da se radi o lekarima, ali mogu biti u pitanju i medicinska sestra ili medicinski tehničar.

Ova slika je oid pre nekoliko dana na zidu magacina koji se nalazi između zgrade Uprave KCV-a i Urgentnog centra.

Autori murala za sada nisu poznati.

Podsetimo da su novosadski medicinari još u jeku epidemije u maju dobili mural na Salajci i ta slika je i dalje na istom mestu. Na ovom muralu se vidi medicinar među Marvelovim i DC-jevim superherojima, a nalazi se na zidu dvorišne kuće na uglu Dositejeve i Kisačke ulice.

  • Сремац

    31.12.2020 18:24
    БУДАЛАШТИНЕ
    Медицински радници су заслужили мурал у нашем граду као истински хероји нашег времена.Свака част аутору на труду. Коментатори који замерају "облик крагне" или чак "зашто мурал медицинарима",је доказ да осим од Ковида 19 има људи који болују и од других болести.Као неко ко је провео готово 20 дана на Инфективној клиници КЦВ,могу изразити своју искрену захвалност особљу ове Клинике на труду,јер то што они раде мало ко би радио.Зато ви који нисте видели те младе људе у скафандерима са визирима и нисте доживели ту атмосферу,уздржите се од будалаштина и неумесних коментара.
  • Pmila ns

    31.12.2020 15:07
    Paju patku
    Za eoidemujuvse skoluju epidemiolozi..Molim te, pricaj samo ono sto znas.
  • pajo patak

    31.12.2020 12:57
    N
    postao si G

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti