Direktor Spensa o lošoj rekonstrukciji bazena: Javnost će biti informisana o kompletnom stanju nakon analize stručnjaka

V.d. direktora Spensa Dragan Milić kaže za 021.rs da će javnost znati kakvo je kompletno stanje na olimpijskom bazenu.
Direktor Spensa o lošoj rekonstrukciji bazena: Javnost će biti informisana o kompletnom stanju nakon analize stručnjaka
Foto: 021.rs
Sporna sanacija bazena i pratećih objekata, a koju prati 021.rs, trenutno je predmet analize stručnjaka sa Fakulteta tehničkih nauka. 
 
Oni imaju 20 dana na raspolaganju da se utvrdi kako je došlo do pucanja dna bazena, nagiba od desetak centimetara zbog kog se izliva voda, curenja instalacija i drugih problema na bazenu koji je zvanično bio završen, ali ne i otvoren za javnost i sportiste.
 
Milić kaže da je Spens pisanim putem obavešten da je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević imenovao nezavisnu komisiju sa zadatkom da ispita stanje na bazenima.
 
"Za predsednika komisije imenovan je prof. dr Srđan Kolaković, šef Katedre za hidrotehniku i geodeziju Fakulteta tehničkih nauka. Nakon izrade izveštaja stručne komisije, javnost će biti informisana o kompletnom stanju na olimpijskom bazenu", navodi Milić u kratkoj izjavi.
 
U međuvremenu, dve od tri firme koje su na tenderu Gradske uprave za imovinu dobile posao sanacije bazena ogradile su se od velikih propusta. "Bulevar Company" poručio je da je samo odvozio otpad, dok je "Dehidra 021" za 021.rs otkrila da nije ni učestvovala u radovima - nakon prolaska na tenderu, nosilac posla ih nije ni kontaktirao.
 
Nosilac posla je firma "Max Cor", koja još uvek nije za 021.rs odgovorila na pitanja u vezi sa spornom sanacijom i štetom koja je nastala na bazenima.
 
Detaljnije o ovoj priči koja se razvija čitajte u našem tekstu na OVOM LINKU.
  • Miki

    25.01.2021 00:13
    Potop
    Zna se ko je radio kosuljicu i izvodio radove. Popravka je uvek van ugovora i tu je cena najvisa. Ko ce kupiti jos koji stan od ovoga?
  • Jevrosima

    22.01.2021 21:45
    Obavestite javnost
    Javnost treba da bude obaveštena, ali ne samo od 021, imali još ko da piše o tome. Pretvorili ste ovo preduzeće u vašu prćiju, vedrite i oblačite, što manje školavani to bolji rukovodioci, osioni a nesposobni i neretko primorani da lažete jer je politika koja vas je tu postavila za vas u stvari laž i obmana. Prekinite tu već dugogodišnju sramotnu praksu i ako želite dobro tom Spensu opredelite mu rukovostvo koje može da se nosi sa izazovima kroz koje Spens prolazi. Dajte tom menadžmentu Spensa nešto jednostavnije da radi, to su bre sve pokupovane diplome i niko to nigde i nije radio pre nego je stigao na Spen.
  • Jasko

    22.01.2021 12:40
    Dolazi Rasim
    Opa ima informacija da Rasim Ljajić, dolazi ponovo na Spens, ali ovaj pu dolazi sa grupom neimara iz Novog Pazara da popravi, popravljani bazen, na Spensu se uveliko pripremaju za doček.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti