Vulin: Novosadska policija dobro radi svoj posao, vraćamo pozornike na ulice

Ministar policije Aleksandar Vulin izjavio je da "novosadska policija dobro radi svoj posao i da je u poslednjih nekoliko meseci munjevito rasvetlila više slučajeva", prenelo je ministarstvo.
Vulin: Novosadska policija dobro radi svoj posao, vraćamo pozornike na ulice
Foto: 021.rs
Komentarišući tuču u subotu, 20. februara u Laze Telečkog, Vulin je u Skupštini Srbije rekao "da je taj slučaj odmah rasvetljen i da je uhapšeno osam osoba".
 
On je rekao da je novosadska policija pre tri meseca "odmah po događaju" rasvetlila i oružani okršaj navijača u Bačkoj Palanci, i da je "sprečila nekoliko zakazanih navijačkih tuča u Novom Sadu i poslednju u Bukovcu".
 
Pozornici u svakom kvartu
 
Vulin je najavio da će u narednih godinu, godinu i po dana u svim velikim gradovima u Srbiji na ulice biti vraćeni policajci pozornici.
 
Naglasio je da je za ostvarenje tog cilja prvo potreban period od devet meseci tokom koga će policajci proći odgovarajuću obuku, kao i da je potrebno da se zaposli značajan broj policajaca.
 
Pozornicima, koji će biti u svakom kvartu i sektoru, moći će da se obrate građani, što će doprineti većoj bezbednosti, rekao je Vulin, navodi se u saopštenju MUP.
  • Dule

    21.04.2021 03:31
    Policija, to su oni što vole da pipkaju dečake po ulici, a to pipkanje nazivaju "pretres" koji vrše "zato što si sumnjiv jer ideš ulicom nakon 22h". Imaju spiskove robijaša i svakom lokalnom policajcu je poznat dobar broj onih koji su bili na robiji, ako na to dodamo da se u zatvoru konstantno dešavaju istopolni seksualni odnosi, t.j da je robijaš jednako gej a policajci imaju uvid u to ko je robijaš t.j gej i imaju ovlašćenje da ih pretresu t.j ispipkaju onda shvatamo zašto se neko uopšte upisuje na kurs za pajkana, zato kad krenu u patrolu sklanjajte decu i čuvajte ledja.
  • Pandur

    26.02.2021 07:24
    Ti si predmet smejurije i sprdnje, kako u bojsci tako i u policiji. Uziveo si se u ulogu da si jako bitan, ali svi ti de iza ledja smeju. Samo recitujes tebi poznate price, ali daleko si od kvalitetnog i obrazovanog coveka. Bolje pusti kosu da ti raste, kao nekada, i vrati se u svet u kome si se najbolje osecao!
  • Dr Šećeroski

    25.02.2021 21:03
    Ako će biti kao ovi iz kom. policije onda bolje nemoj.
    Hvala na ideji i brizi al' turite uhlebe negde drugde bar da ih ne gledamo svaki dan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti