PS: Osuđujemo preteće grafite u Novom Sadu, oni koji su sad na udaru da podrže Vučića i Vulina kad njima zaprete

Novosadski odbor Pokreta socijalista najoštrije je osudio ispisivanje pretećih grafita na zidu na Telepu, a u kojima se pominju osobe iz opozicionih partija.
Kako su naveli u saopštenju, oni osuđuju svaki oblik agresije, mržnje i pretnji. Pozvali su nadležne da rasvetle ko je i sa kakvim motivima ispasao ove grafite.
 
Dodali su da rukovodstvo i članovi Pokreta socijalista "vrlo dobro znaju šta znači kada siledžijska rulja, kukavica i agresivaca, mrzitelja i slabića anonimno traži smrt i linčovanje našeg predsednika Aleksandra Vulina, kao i svih onih slobodno mislećih ljudi koji se, na primer, ne slažu sa bojkotaškom politikom miljenika zapadnih ambasada". 
 
"Pisanje pretnji i uvreda na zidu se ni u čemu ne razlikuje od onih objavljenih na internetu, pa zbog toga očekujemo da oni koji su se sada našli na udaru nepoznatih dželata, podrže inicijativu našeg predsednika Aleksandra Vulina za ukidanje anonimnosti na društvenim mrežama, kao i da se ubuduće oglase kada neko zapreti smrću predsedniku Aleksandru Vučiću ili zaželi svako drugo moguće zlo njegovoj porodici- poručuju iz novosadskog Pokreta socijalista", piše u saopštenju.
 
Podsetimo, grafiti sa imenima aktivista opozicionih stranaka Brajana Brkovića (SSP), Dejana Bagarića (DS), Davora Stefanovića i Mie Milić (oboje PSG), uz četiri ocila, natpis "stop autošovinistima" i preteću poruku "spisak postoji", osvanuli su proteklog vikenda na zidu na Bulevaru patrijarha Pavla, što su osudile pojedine političke partije. Opširnije OVDE
  • Dragan

    15.03.2021 17:48
    E
    Nacisti zapalili Rajhstag gde su bili samo njihovi i optužili komuniste.Na kojoj konferenciji internacionale su ovi bili.Oni jedinl sebe smatraju socijalistima.Kad će suđenje Julovcima ?
  • Deni

    15.03.2021 16:13
    Ijaooo
    Vi iz Pokreta socijalista bolje da se niste javljali. Pozdravite Vulinovu tetku. Inače, on je ministar policije pa nek istraži, manite se saopštenja
  • Рацка Варош

    15.03.2021 15:08
    Најтужније ид свега је то што се, са зида прозвани, редом изјашњавају као нестраначке личности....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti