Sloba Snajper podneo ostavku

Član Upravnog odbora FK Vojvodina, Slobodan Milutinović Snajper podneo je danas ostavku.
Kako se navodi na sajtu FK Vojvodina, povodom višemesečnih negativnih spekulacija u medijima u vezi sa aktuelnom situacijom u tom klubu, koje su, kako navode "potpuno iracionalno povezivane i sa članstvom Slobodana Milutinovića u Upravnom odboru kluba", on podnosi neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora.
 
"Osnovni motiv i jedini realan razlog za donošenje ove odluke jeste bezuslovna ljubav prema "staroj dami" srpskog fudbala. Uz našu Vošu, proveo sam detinjstvo na stadionu "Karađorđe", gde sam shvatio šta je to prva ljubav, stekao nerazdvojne prijatelje i naučio da je navijati za Vojvodinu stvar kućnog vaspitanja, odnosno stil i način života. Imajući u vidu gore navedeno, ne želim da na bilo koji način, makar i kroz neosnovane medijske spekulacije, doprinesem ciljanom urušavanju ugleda "stare dame" srpskog fudbala. Smatram da je navijati za Vojvodinu privilegija ljudi sa dobrim kućnim vaspitanjem, te u tom maniru podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora FK Vojvodina", naveo je Milutinović.
 
Podsetimo, Slobodan Milutinović Snajper uhapšen je sa saradnikom na Jahorini 3. marta, a nakon saslušanja je pušten na slobodu. Mediji su tada preneli da su uhapšeni zbog sumnje na nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja i eksplozivnih materija i drugih krivičnih dela.
 
Funkcioner FK Vojvodina poznatiji je javnosti po naslovima iz crne hronike, nego po svom sportskom radu. Milutinović je i zastupnik prvoligaša Kabela, a bio je osuđivan na kaznu zatvora zbog krivičnih dela. Više o usponu i padovima Slobe Snajpera čitajte na OVOM linku.
  • Petar

    21.03.2021 12:48
    Miki Firmaš
    Nemam ideju kako možeš da napišeš takvu notronu glupost da je ceo Novi Sad uz njega, ja sam rođeni Novosađani koji je išao na stadion dok ti, ni on niste bili ni u desetogodišnjem planu... NE, JA NISAM UZ NJEGA, NI UZ TEBE!!! Nisam bio, niti ću ikad biti! Moje dete ne ide na stadion omiljenog kluba, baš zbog tebe, njega, njih....., niti će ići dok takvi sebi daju za pravo da mi vređaju inteligenciju!
  • Kaboom

    21.03.2021 12:03
    Jako mi je teško
    Neki komentari ostavljaju utisak da su njihovom kreatoru petarde upravljale tokom misli.
  • Gorki

    21.03.2021 11:58
    DP NSGas

    Zamislite da u Dizeldorfu, recimo, neki džeparoš dobija platu u javnom preduzeću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti