Sledeće nedelje dezinfekcija kabina na Štrandu pred početak sezone, apel zakupcima

U sklopu priprema za predstojeću, 110. kupališnu sezonu na Štrandu, ekipe "Gradskog zelenila" će u četvrtak 15. aprila i petak 16. aprila obaviti deratizaciju, dezinfekciju i dezinsekciju kabina na gradskoj plaži.
Sledeće nedelje dezinfekcija kabina na Štrandu pred početak sezone, apel zakupcima
Foto: 021.rs
Radovi će trajati od sedam do 14 časova, poručuju u preduzeću. 
 
U četvrtak će se dezinfekcija raditi u kabinama od Danubijusa do mosta Slobode, a u petak u kabinama od mosta Slobode do odbojkaških terena. 
 
"Kao i svake godine, apelujemo na sve naše sugrađane koji su iznajmili kabine da ih od 07:00 na nekoliko sati otključaju i isprazne i na taj način omoguće našim radnicima da obave posao koji je u interesu svih posetilaca, a najviše upravo zakupaca kabina", naglašavaju u "Gradskom zelenilu".
  • Korisnik kabine

    11.04.2021 09:27
    Imam kabinu 20 god
    Na prste jedne ruke mogu pobrojati koliko puta su iz Gradskog zelenila očistili i dezinfikovali kabinu, koja je ostala otvorena. Zadnjih 5 godina samo prepodne rade, a mi smo na poslu, nema kontrole, a oni ništa ne urade. Paučina stoji isto kao pre čišćenja(uslikao mobilnim). Zadnjih godina, tih dana je kiša, a neće da pomere termin dezinfekcije da ljudi ne vide koliko ne rade! Izgleda da samo uđu u kabinu 3ךtrcnu dezinfekcionim srefstvom, i to je to!
  • Liman 3

    10.04.2021 10:22
    Kosenje trave vikendom
    Al zato, subota pre 8 sati, kosi se trava na Limanu 3. Probudili celu zgradu, zavrsili posao, ostavili razbacanu pokosenu travu i otisli. Prijatan vikend!
  • A

    09.04.2021 12:07
    A
    A kome je do kabina? Nema nista od letnje sezone na strandu ove godine!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti