Vučević: Vakcinacija od srede u Promenadi, vakcinisanih u Novom Sadu je nedovoljnih 40 odsto

Vakcina će u sredu početi i u tržnom centru "Promenada", najavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
Vučević: Vakcinacija od srede u Promenadi, vakcinisanih u Novom Sadu je nedovoljnih 40 odsto
Foto: 021.rs
On je na svom Instagram nalogu naveo da će vakcinacija početi u 10 časova.
 
"Brendiraćemo i jedan autobus GSP da se krećemo po gradu i vakcinišemo što više građana, naravno, vodićemo računa i o malim opštinama u okruženju. Procenat vakcinisanih u gradu je sada na oko 40 odsto, ali to nije dovoljno, broj je mali posebno u ranjivoj populaciji od 50 do 59 godina i tu nisam zadovoljan postignutim", poručio je Vučević.
 
On je dodao da mu nije naročito jasna situacija u kojoj, kako kaže, stranci dolaze kod nas da se zaštite, a mi ignorišemo spas za sopstveno zdravlje.
 
"Prosto mi je neverovatno da, uprkos apelu lekara, koji su na izmaku snage, uprkos tome što znamo koliko nas vakcina štiti, mi se i dalje ne vakcinišemo u potrebnom broju. Hajde da damo sebi drugu šansu! Imamo sve - i vakcine, i stručnjake i plan i želju da ubrzamo vakcinaciju i tako konačno uđemo u mirniju fazu", napisao je gradonačelnik Novog Sada na Instagramu.
 
On je zaključio da je pred Novosađanima "divno novosadsko leto" i da ne treba dozvoliti kovidu da ga pokvari.
 
Kakvo je stanje u novosadskim bolnicama danas čitajte na OVOM LINKU.
  • Analitičarka

    06.05.2021 21:46
    Ivermektin
    Korona se može lečiti ivermektinom. Slovačka ga je uvela u protokol krajem januara 2021. Ivermektin je jeftin lek i eliminiše potrebu za vakcinacijom
  • Marica

    05.05.2021 07:38
    Kada vakcinisete sve vase slinavce, mislim clanove, kako se hvalite da ih imate 70% onda cu se i ja vakcinisati. Sada ih se vakcinisali svega 20%, sto znaci da su se oteli kontroli i umorili od gazde i tebe.
  • Hm

    04.05.2021 23:37
    Ako taj dan dobiju 50% popusta na sve artikle možda se i vakcinišu... Mislite o tome, samo prelažem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti