VIDEO: Aktivan i zdrav život na norveški način - ali u Srbiji

Aktivan život je bitniji nego što mislite - a kao odličan primer održanja zdravlja i funkcionalnosti u poznim godinama tu su Norvežani.
VIDEO: Aktivan i zdrav život na norveški način - ali u Srbiji
Foto: 021.rs
Norveška se vekovima drži istih principa. Zdravlje celokupnog stanovništva je na prvom mestu, a individualna odgovornost za svoju dobrobit se podrazumeva. Zato ne čudi da je u Norveškoj uzimanje dodataka ishrani u školskom dobu obavezno, a iskorišćenje svih prirodnih bogatstava je pravo uživanje. 
 
Ribolov, kajak, plivanje, trčanje i druge aktivnosti način su življenja u Norveškoj. Međutim, ovi "ideali" uopšte nisu predaleko - ovakav način života možete da imate i u Novom Sadu.
 
Šta podrazumeva zdravlje na norveški način?
 
Krenimo od osnovnih potreba i ponekih dodataka osnovnim potrebama našeg zdravlja. 
 
Svi znamo da je riba odlična za naše zdravlje - da riblje ulje sadrži pregršt vitamina koji pozitivno utiču na rast i razvoj tokom detinjstva, ali i na naše sveukupno stanje. Znamo i da je kvalitetno riblje ulje teže dostupno u Srbiji u odnosu na Norvešku. Poznato nam je da su omega-3 masne kiseline izuzetno važne za život - one su esencijalne masne kiseline i ljudski organizam ih ne sintetizuje, već se unose kroz pravilnu ishranu. 
 
Upravo su osnovni deo zdrave ishrane u Norveškoj i u svom izvornom, originalnom, najkvalitetnijem obliku dostupne su u Novom Sadu zahvaljujući ekskluzivnom distributeru za domaće tržište, kompaniji "Norway House".
 
"Norway House" je zaslužan i za distribuciju pomenutog ribljeg ulja, najkvalitetnijeg ulja proizvedenog od jetre divljeg arktičkog bakalara. Od nedavno, svi premium omega-3 proizvodi koje uvozi "Norway House" obogaćeni su još jednim ključnim dodatkom ishrani - prirodnim morskim kolagenom, proteinom kojem možemo da zahvalimo za zdravu, čvrstu i mladalačku kožu, ali i za zdrave kosti, tetive, ligamente i desni.
 
U bogatoj ponudi "Norway House" nalazi se čitav spektar mladalačkih kombinacija za celu porodicu: probajte omega-3 ulje bakalara ili omega-3 kapsule za lak unos esencijalnih masnih kiselina svakog dana, ali i omega-3 kapsulice za žene i decu i njihove svakodnevne potrebe. Opredelite se za čist morski kolagen i dobićete kvalitet po odličnoj ceni u odnosu na bilo koji drugi originalan proizvod na tržištu.
 
 
U toku je posebna akcija koja će se i te kako isplatiti: po sniženoj ceni se opremite sa čak četiri pakovanja kolagen preparata ili omega-3 ulja, a na sniženju ćete uhvatiti i porodično pakovanje omega-3 kiselina. Omega-3 kapsule za žene i ulje bakalara, obogaćeno kolagenom kupite po posebnoj ceni i jednim potezom se uverite u kvalitete premium norveških proizvoda vodećih brendova na svetskom tržištu - a koji su dobro poznati svakom Norvežaninu.
 
 
Sport i svakodnevni život uz norveški kvalitet
 
Sigurno ste do sada čuli za poznatu norvešku izreku: "Nema lošeg vremena, samo loše obuće i garderobe". A da li ste se zapitali kakva je to obuća koja odoleva norveškom vremenu?
 
Norvežani već 101 godinu veruju najpoznatijem norveškom brendu obuće "Viking", koji obezbeđuje neprikosnoven kvalitet po ceni koja se isplati na "duže staze" i koju ćete zaista nositi godinama.
 
Od samih početaka davne 1920. godine i običnih gumenih čizama za poljoprivrednika, sve do modernih modela čizama, patika i cipela, "Viking" priprema svakog za bilo kakve uslove zahvaljujući otpornosti na izazovne vremenske izazove. 
 
U ponudi je najnovija kolekcija Vikinga za žene, muškarce i decu. Ako tražite vrhunsku obuću za planinarenje, trail trčanje, trekking, lov i ribolov, kišu odaberite svoj omiljeni Viking model OVDE i odlučite se da već danas unapredite kvalitet svoje obuće. 
 
 
Nagradna igra - Viking tester
 
Viking brend traži Viking testere za Republiku Srbiju u kategoriji tinejdžeri, žene i muškarce. 
 
Šta je Viking tester? Viking tester dobija na poklon Viking model za izabranu kategoriju, testira je godinu dana i deli svoja iskustva o modelu. 
 
Kako postati Viking tester?
 
1. Zapratite Viking obuću na Facebook, Instagramu i Youtube nalozima.
2. Ostavite komentar na Viking postu objavljenog 5. maja u vezi sa Viking testerima.
3. Najzanimljiviji komentar o Viking brendu ili samoj Norveškoj na Facebook i Instagram profilu postaje novi Viking tester za svoju kategoriju
4. Viking tester dobija na poklon jedan par Viking obuće za testiranje narednih godinu dana, po mogućnosti u najzahtevnijim uslovima upotrebe. Svoje utiske i slike deli na društvenim mrežama.
5. Imena novih Viking testera za Republiku Srbiju biće objavljeni 1. juna na zvaničnoj internet stranici Vikinga za region. 
 
Ako želite da postanete član Viking omega-3 running tima, pošaljite svoju biografiju na office@vikingshoes.rs.
 
Avantura bilo gde, pa i na Dunavu
 
Norvežani možda imaju više avanturističkog duha u odnosu na nas - ali to ne znači da vas akcija sa kajakom neće oduševiti. Za one koji žele da daju šansu novim izazovima i da istraže prirodu mora, reka i jezera tu su SeaBird Designs kajaci, najprodavaniji na bogatom norveškom tržištu u poslednjoj deceniji, a koji uživaju poverenje čak i norveške kraljevske porodice.
 
Moderni, elegantni, brzi i od poverenja svakome, od početnika do iskusnih kajakaša, SeaBird Designs kajaci odličan su izazov za svakog ko želi da oseti dodir Norveške. A nalaze se na dohvat ruke, baš u Novom Sadu i baš u opremljenom "Norway House Shop" u samom centru grada, u Pariskom magazinu, Kralja Aleksandra 12. Na ovom prodajnom mestu pronaći ćete sve navedene premium proizvode garantovanog originalnog norveškog porekla. 
 
U Beogradu posetite "Norway House Shop" u Ilije Garašanina 22 na Paliluli ili se informišite na zvaničnom sajtu "Norway House" OVDE.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.