Spens: U toku pripreme za početak sezone na otvorenim bazenima

U toku su pripreme za početak nove sezone kupanja na otvorenom bazenu Spensa i na bazenima "Sajmište", saopšteno je sa Spensa.
Spens: U toku pripreme za početak sezone na otvorenim bazenima
Foto: 021.rs
Navode da su "obavljene sve neophodne standardne procedure, koje se primenjuju pre svake sezone".
 
Planirano je da otvoreni bazeni SC "Sajmište" počnu da rade između 11. i 15. juna, a otvoreni bazen Spensa između 4. i 8. juna, uz poštovanje svih propisanih mera zaštite.
 
"Ovih dana se realizuju neophodni tehnički pregledi, provere ispravnosti pločica i instalacija, nakon čega će početi punjenje bazena na obe lokacije. Pozvana je nadležna komisija da obavi pregled bazena i sačini izveštaj o ispunjenosti propisanih uslova za otvaranje i početak rada", navodi se u saopštenju.
 
Dodaje se da će, kada se završi ovogodišnja letnja sezona, na otvorenim bazenima Spensa biti rađena sanacija plaže sa tribinskim prostorom.
 
Podsećamo da je Gradski odbor Demokratske stranke upozorio da su otvoreni bazeni na Spensu pretvoreni u baru i smetlište. Ova stranka je prosledila i fotografije stanja na bazenu gde se vide ispucale pločice i ubačena ograda u vodu, a navode da su im slike dostavili zaposleni na Spensu.
 
Predsednik Gradskog odbora Veljko Krstonošić zatražio je zbog stanja otvorenog bazena smenu rukovodstva. Više čitajte OVDE.
 
Nakon tog saopštenja, oglasio se Gradski odbor Srpske napredne stranke. Njihovu reakciju možete pročitati OVDE.
  • Alek

    06.06.2021 07:05
    Ocemo li otvoriti te bazene vec jednom?
  • Garica

    11.05.2021 07:49
    bez brige
    Sad će i sanaciju otvorenog bazena na Spensu dati proverenom izvođaču, pa ne da više neće biti kupanja, već neće biti ni bazena. Gde SNS zađe, tu ostaje samo deponija, miris korupcije i prljavština od opranog novca.
  • Vlada

    10.05.2021 20:05
    Hoće li raditi i večernja smena, ili će rukovodstvo bazena ponovo da proceni da usluga za koju su već plaćeni od grada da je pružaju nije dovoljno 'profitabilna'?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti