I novosadski SNS traži smenu Nebojše Stefanovića

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu zatražio je smenu Nebojše Stefanovića sa svih državnih i stranačkih funkcija.
I novosadski SNS traži smenu Nebojše Stefanovića
Foto: 021.rs
Kako navode, odluka je doneta jednoglasno.
 
Novosadski odbor SNS traži i smenu "svih stranačkih funkcionera koji su učestvovali u urušavanju stranke, a pre svega, zbog afere prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ugrožavanja njegove lične bezbednosti".
 
"Dovođenje u pitanje bezbednosti predsednika Srbije koji je duže vremena prisluškivan, najveći je razlog za smenu bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, koji se trenutno nalazi na funkciji ministra odbrane. Njegovo nereagovanje na prisluškivanje predsednika govori ili o njegovoj nesposobnosti ili o direktnoj nameri da naudi bezbednosti predsednika države Aleksandra Vučića", ocenjuju novosadski naprednjaci.
 
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu zbog toga traži da se "ceo slučaj ispita do kraja i otkriju svi učesnici afere, kao i da snose sve zakonske konsekvence".
 
"S obzirom na to da je Nebojša Stefanović visoki državni, ali i jedan od najviših funkcionera stranke, ovakav skandal narušio je ugled naše stranačke organizacije, kojoj su potrebne promene na svim nivoima, a posebno u Gradskom odboru u Beogradu", dodaje se u saopštenju.
 
 
"Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu pruža bezrezervnu podršku politici predsednika Aleksandra Vučića u naporima da od Srbije, koju smo 2012. godine zatekli u rasulu u gotovo svim oblastima, stvori jaku i bogatu državu, koja je postala istinski lider regiona. O ispravnosti politike Aleksandra Vučića govore rezultati za koje pohvale stižu iz svih krajeva sveta", navode u GO SNS u Novom Sadu.
 
Smenu Nebojše Stefanovića do sada je zatražilo više odbora SNS u Srbiji.
  • Neša Š

    21.05.2021 14:06
    Groteska
    "..I novosadski SNS traži smenu Nebojše Stefanovića.."
    - Groteskno je da odbori iz unutrašnjosti traže smenu predsednika GO Beograda !
    - A ako su već skupili hrabrost da traže nečiju smenu, Vučević im je najbliži.
  • Ekonomista

    19.05.2021 23:45
    Svi misle isto.Niko nema svoje misljenje.Isto kao u doba Saveza komunista.
    Jadno...
  • DachaNS

    19.05.2021 18:59
    Smenice
    vas sve jednog dana sendvicare,i KPJ i Sloba su pali tako da i vas to ceka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.