Pokret socijalista se javio da brani Kinu od novosadske opozicije

Gradski odbor Pokreta socijalista reagovao je na saopštenje predsednika GO Narodne stranke Borislava Novakovića, u kojem kritikuje projekat izgradnje novog mosta u partnerstvu sa kineskom kompanijom.
Kako navodi predsednik GO Pokreta socijalista Dejan Lisica, kada "u svemu bivši" Bora Novaković kritikuje izgradnju novog mosta preko Dunava, "i pri tome širi negativnu propagandu prema NR Kini, onda je svima jasno da gradonačelnik Miloš Vučević i gradska vlast ne samo da rade dobru stvar za Grad Novi Sad nego i definitivno pokopavaju davno prošlo vreme DOS-ovskih lopova koji bi od ovakvog projekta lično zaradili milione"
 
Ono što smatra mnogo opasnijim od "koruptivne autoprojekcije" jesu laži prema "kineskim prijateljima i pretnje dužničkim 'crnogorskim scenarijom'".
 
"Solunac nije naivan nego pokvaren, kada se pravi da ne zna da je korumpirana i nesposobna vlast Mila Đukanovića i Jeremićevog prijatelja Milana Roćena finansijski uništila tu zemlju a ne izvođač poslova koji treba da bude plaćen za ono što je uradio. Baš čudno da Novakoviću nikada nije smetao kineski korupcionaš Patrik Ho, veliki prijatelj Vuka Jeremića i finansijer njegovih projekata", poručuje Lisica.
 
On navodi i da Pokret socijalista, koji je deo gradske vlasti u Novom Sadu, podržava gradonačelnika Miloša Vučevića u izgradnji novog mosta, "nakon koga će sremska strana grada doživeti potpuni preobražaj".
 
Kako dodaje, uvek će biti prvi u odbrani "čeličnog prijateljstva između Srbije i Kine". Navodi i da Srbija ima privilegiju da joj partner bude Kina, te da zbog toga napreduje.
  • 9

    19.05.2021 14:54
    Zaista si @ "glup komentar"
    Sendvič i 3000 za gospodina kod palme. Kada
    nisi shvatio da smo posvađani sa svima iz komšiluka
    jer se stalno kitimo tuđim perjem i khurchimo bez
    osnova. SVI oko nas su u EU ne računajući
    "prekodrinsku braću" jer su isti kao i mi, a ni
    za Republikom Kosovo ne zaostajemo po drogama
    , kriminalu ideologiji i zatucanosti.
    Nego vidim značajan upliv polupismenih botova
    koji ne raumeju suštinu te i na poslovice iz naroda
    daju munuse jer se ne slažu sa ideologijom bugojanca.
    Verovatno u svom širokom obrazovanju za tu
    poslovicu nikada nisu ni čuli.
  • volim

    19.05.2021 10:02
    glup komentar
    @9

    Ko kupuje nekvalitetno i skupo po buticima a ne kvalitetno i po normalnoj ceni preko Ali ekspresa i slično ne treba da se čudi kad ispadne glup i prevaren.

    Danas kada je svet globalno selo svaki deo planete zemlje je komšiluk.
  • Sabahudin

    19.05.2021 09:16
    Omerović
    Lee Si Tza, izdajniče SPSa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti