Milorad Vukašinović novi član Saveta REM-a

Skupština Srbije izabrala je večeras novinara iz Novog Sada Milorada Vukašinovića za novog člana Saveta REM-a.
Vukašinovića je predložio nadležni odbor vojvođanske skupštine.
 
On je diplomirani pravnik.  Rođen je 25. novembra 1967. godine u Beranama, u Crnoj Gori.
 
U biografiji, koja je objavljena na sajtu Skupštine Srbije, navodi se da je novinarstvom počeo da se bavi 1992. godine. U redakciji Informativnog programa TV Novi Sad bio je novinar, reporter, glavni urednik Gradskog programa i pomoćnik glavnog i odgovornog urednika Informativnog programa.
 
U biografiji je između ostalog navedeno da je bio i odgovorni urednik NS plus kanala, da je radio na televizijama Tisa u Bečeju, Jesenjin, Melos i Most u Novom Sadu, kao i da je autor emisije "Geopolitika" na Novosadskoj televiziji.
 
Mesec dana, od decembra 2004. do janaura 2005. bio je šef Kancelarije za informisanje gradonačelnice Novog Sada Maje Gojković, a bio je i saradnik za informisanje u JGSP "Novi Sad". Od 2011. zaposlen je u Matici srpskoj na poslovima višeg stručnog saradnika u okviru projekta "Srpski biografski rečnik".
 
Izdao je četiri knjige, a u pripremi je i peta.
 
Savet REM-a, nakon izbora Vukašinovića, ima osam članova i ostalo je još jedno upražnjeno mesto, s obzirom na to da je Slobodan Cvejić prošle godine podneo ostavku, a Zoran Simjanović preminuo 12. aprila.
  • marko

    22.05.2021 07:55
    rem scam
    ksenofobija je prava reč, slušao sam njega i njegove "kolege" u kulturnom centru svojevremeno... desno ekipa, takvi su u REM-u, sluge, desničari, narodnjaci, klerici...
  • Lala®

    21.05.2021 14:48
    @Banderaš
    Bravo na komentaru i sagledavanju licnosti.
    Gore od ovog u REM-u...hmm Seselj jedino (mozda)
  • Nenad

    21.05.2021 07:58
    Naopako kada bi tako nešto bio vojvođan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti