FOTO: Trideset godina manifestacije "Novosadsko proleće", Pokret gorana dodelio priznanja

Pokret gorana Novog Sada je u petak na platou Spensa obeležio tridesetogodišnjicu održavanja ekološke i privredne manifestacije "Novosadsko proleće".
Bila je to prilika da se organizacija podseti početaka kada je organizovana prva izložba davne 1991. godine na istom mestu u holu na 1. spratu Spensa.
 
Izlagači su se prisetili kako je izložba još tada bila izuzetno dobro posećena, a tokom godina je njena popularnost sve više rasla.
 
 
Pokret gorana se posebno dizajniranim unikatnim priznanjima zahvalio svim dugogodišnjim saradnicima, suorganizatorima, stručnjacima koji su unosili svoje znanje, medijskim kućama koje su pratile brojne događaje, velikom broju volontera koji su bili pokretačka snaga i oslonac tokom svih godina.
 
 
Naročita zahvalnost iskazana je izlagačima koji su tokom svih prethodih godina nastupali na Novosadskom proleću (neki od njih od prve izložbe) i obogaćivali ga uvek novim sadržajima za različite vrste publika.
 
Na dodeli je nastupao Pop Hor Radio.
  • Marija

    29.05.2021 23:28
    Sve podrške za manifestaciju
    A meni sad sve da se primi posađeno :)
  • Rada

    29.05.2021 18:15
    Hvala za cvetne pijace
    Retko lepa manifestacija u Novom Sadu. Ne zna se ko se vise raduje susretima izlagaci ili posetioci. Izuzetno pozitivna energija vidljiva u svakom trenu
  • Vera

    29.05.2021 16:08
    lepota
    Novosadsko proleće i cvetne pijace ulepšavaju život Novosađana godinama, sve su bogatije i raznovrsnije, a imaju i sve više posetilaca! Pokazuju nam na najlepši način kako je priroda čarobna i šta nam sve pruža! Nadamo se da ćemo još dugo imati tu privilegiju i zadovoljstvo da posećujemo cvetne pijace, što će nas podsećati i na to koliko je priroda dragocena i kako je pažljivo treba čuvati! Dugujemo ogromnu zahvalnost onima čija je to zamisao bila i onima koji je tako uspešno ostvaruju sve ove godine!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti