VIDEO: Počeo sa radom novi semafor u Jevrejskoj ulici, oprez u saobraćaju

Novopostavljeni semafor na pešačkom prelazu preko Jevrejske ulice, u zoni raskrsnice sa Ulicom Vase Pelagića, pušten je u rad u tačno 10 sati.
VIDEO: Počeo sa radom novi semafor u Jevrejskoj ulici, oprez u saobraćaju
Foto: 021.rs
Prethodno je semafor bio u probnom režimu, odnosno na žutom treptaču.
 
 
Semaforizacijom ove raskrsnice omogućeno je efikasnije odvijanje saobraćaja, a naročito bezbedniji prelazak pešaka i biciklista preko vrlo frekventne saobraćajnice, poručuju u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije.
 
Novoizgrađeni semafor radiće u detektorskom režimu, a vrednost radova je 10,4 miliona dinara.
 
 
"Apelujemo na vozače da dodatno obrate pažnju na novopostavljeni semafor, s obzirom na to da je predmetni pešački prelaz do sada bio obeležen samo horizontalnom signalizacijom", zaključuju u upravi.
  • Novosadjanin

    09.06.2021 20:18
    Ima li nade
    da se postavi semafor kod ambulante Rumenacka. Sad su postavili nekakvu signalizaciju na koju vozaci ne obracaju paznju vec jure prema semaforu kod Master centra kao da im je zivot u pitanju. Ako u jednoj traci vozac stane, onaj u drugoj traci projuri kao da zaustavljanje necije ne nagovestava pesaka na prelazu vec vozac staje jer nema sta drugo da radi. Mi, pesaci, smo opasno ugrozeni na tom prelazu ali o svemu sudeci nikom nije stalo do nas.
  • Bojan

    09.06.2021 14:26
    @Dark Veber

    Ima smisla jedino ako se sinhronizuje s pešačkim na uglu kod Futoške, a ne sa tvojim idiotskim mokrim snovima o čekanju od 2-3 minuta.
  • Djomla

    09.06.2021 13:40
    Lepo
    Svako malo lezeci policajci i, semafori e sad kad sam video cenu shvatio sam da je jeftino zato ih toliko ima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti