FOTO, VIDEO: Opremite svoj stan ili kuću luksuzno, nameštajem kakav nema baš niko

Kupite sebi dizajnirani nameštaj, vrhunskog kvaliteta, kakav nema baš niko. Vaš stan može da izgleda upravo kao sa Pinteresta.
Emerald Living, fabrika unikatnog nameštaja iz Novog Sada, sa studiom za dizajn enterijera, radi isključivo ekskluzivne komade i kompozicije, od najboljih materijala, za posebne prostore i neponovljive ljude.
 
Emerald Living, fabrika luksuznog, unikatnog nameštaja, ima predstavništva u Novom Sadu i Budvi, kao i rešenje za opremanje svake vrste prostora, bilo da su u pitanju stanovi, kuće, vikendice, poslovne prostorije, hoteli, restorani…
 
 
Njihov mlad, ali iskusan tim dizajnera, savršeno oseća prostor i kombinuje materijale, boje i teksture da bi proizveo neprevaziđene komade nameštaja i druge elemente enterijera koji oplemenjuju prostor. Imaju zaokružen sistem od idejnog rešenja, preko proizvodnje nameštaja do njegove ugradnje u prostor. Strogo kontrolišu svaki deo procesa i zato mogu da garantuju apsolutni, nenadmašni kvalitet.
 
 
Arhitekte dizajneri Emerald Livinga su veoma stilski obrazovani ljudi, koji svoje znanje i iskustvo prenose u projekte na kojima rade. Odlično razumeju potrebe i ukuse kupaca, pa ih kombinuju sa pravilima struke i odlikama stila, dobijajući krajnji rezultat u vidu savršeno opremljenog prostora.
 
Emeraldovi majstori su zbilja to – majstori. Oni potpuno vladaju svim veštinama nužnim u proizvodnji luksuznog nameštaja, poznaju materijale, alate i postupke. Svojom veštinom i iskustvom, mogu da odgovore zahtevima svakog projektnog zadatka. 
 
 
Postupak proizvodnje nameštaja i dizajna enterijera, u Emerald Livingu, nije konfekcijsko industrijski, već manufakturno, zanatsko umetnički. Ovako izrađeni komadi nameštaja nisu isti kao kod množine vlasnika nekretnina, već zadržavaju notu posebnosti, unikatne lepote i stilske prefinjenosti.
 
 
Iako veoma mlad, Emerald tim je vrlo iskusan, prepun svežih ideja, inspiracije i znanja, a rezultati njegovog rada jesu najbolji dokazi vrhunskog kvaliteta brenda Emerald Living.
 
 
Posetite sajt www.emeraldliving.rs odmah i zakažite sebi sastanak sa prodajnim predstavnicima kompanije.
 
Neka to bude prvi korak ka Vašem životu u idealno dizajniranom, luksuznom prostoru kojim ćete se ponositi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti