Nova šalter sala za izradu ličnih dokumenata od danas u Novom Sadu

Nova šalter sala za podnošenje zahteva za lična dokumenta i druge usluge počinje da radi od danas, 1. jula, u Sremskoj 1.
Nova šalter sala za izradu ličnih dokumenata od danas u Novom Sadu
Foto: 021.rs
"U nastojanju da, usled povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata, izađe u susret njihovim potrebama, Policijska uprava otvoriće dodatne šaltere, u saradnji sa Gradom Novim Sadom koji je obezbedio prostor i opremu za novu šalter salu", navodi se u saopštenju Policijske uprave Novi Sad.
 
Šalter sala u Sremskoj ulici radiće svih sedam dana u nedelji i to: radnim danima od 7 do 21 sat, subotom od 8 do 21 sat i nedeljom od 8 do 15 časova.
 
U ovoj šalter sali, građanima će biti pružene usluge prijave ili odjave prebivališta, registracije vozila, izdavanja vozačkih dozvola, kao i primanja zahteva za lične karte i pasoše. 
 
Zakazivanje termina za izradu ličnih karata i pasoša u ovoj šalter sali biće isključivo preko portala Euprava (euprava.gov.rs).
 
Podsetimo, u poslednjih nekoliko meseci su se ispred šalter sala za izradu ličnih dokumenata u Novom Sadu formirale velike gužve, što je nekoliko puta dovelo i do manjih incidenata. Nakon jedne "pobune" u redu, načelnik Policijske uprave Novi Sad Slobodan Malešić najavio je otvaranje nove sale.
  • Vaso

    22.06.2022 14:36
    26. septembra 9
    Koja firma pravi pasoše u Srbiji
    Hvala
  • Vidan

    14.10.2021 23:25
    Lična karta
    Od početka decembra ove godine graðani će moći da podnesu zahtev za ličnu kartu i putem DKP-a.
  • Valentina

    10.07.2021 14:45
    Sve informacije vode ka zakazivanju preko e uprave, koje ne funkcioniše.
    Grdjani još jednom izmanipulisani.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti