Vakcinacija protiv kovida od četvrtka na Novom naselju

Vakcinacija građana vakcinama protiv virusa korona od četvrtka, 8. jula biće u ambulanti Doma zdravlja na Novom naselju.
Vakcinacija protiv kovida od četvrtka na Novom naselju
Foto: 021.rs
Građani će moći da dođu na novoformirani punkt u periodu od sedam do 20 časova.
 
Odluka o otvaranju ovog punkta doneta je zbog visokih temperatura koje ne pogoduju građanima, a otežavaju posao zaposlenima na punktu na Novosadskom sajmu. Uslovi za boravak i rad su mnogo bolji na Novom naselju, poručuju u domu zdravlja.
 
Ulaz na vakcinalne punktove biće sa strane, u delu zgrade gde je pedijatrija.
 
"Vakcinalni punkt na Novosadskom sajmu se neće rasformirati i biće spreman za rad u svakom trenutku, ako se za to ukaže potreba", poručuju u domu zdravlja.
  • combo

    23.07.2021 17:09
    zovem ambulantu bezbroj puta da proverim da li daju vakcinu,niko se ne javlja...
  • Katarina.

    06.07.2021 19:40
    Ne znam koliko tačno ima poptuno vakcinisanih građana Novog Sada,ali jasno se vidi da je vakcina spustila sa 20 pozitivnih na sporadične slučajeve u Novom Sadu,imamo sada konačno mirnu situaciju i znatno manje prijema u covid ambulantama i u covid bolnicama.


    Prvih 14 meseci bilo je stvarno teško više prijema smo imali jako mali broj otpusta,u početku smo radili 2 testa za prijem i 2 testa za otpust ljudi iz bolnica,ali konačno možemo odahnuti malo,što se tiče delta soja neće biti potrebne sve covid bolnice čak sam sigurna da će nam biti samo jedna dobra covid bolnica dovoljna.


  • Dragan.

    06.07.2021 15:59
    Novi Sad je poptuno vakcinisao 60% građana Novog Sada što je dovoljno da bude bezbedan od drugih sojeva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti