Tokom trajanja Exita biće postavljeno 30 kontejnera za reciklažni otpad

Na devet mesta na prostoru festivala, širom Petrovaradinske tvrđave biće postavljeno 30 kontejnera specijalizovanih za reciklažni otpad.
Kako najavljuje JKP "Čistoća", oni će svakog jutra biti pražnjeni, te odnošeni na Gradsku deponiju u Novom Sadu radi dalje separacije.
 
U organizaciji akcije sakupljanja otpada pored JKP "Čistoća" učestvuju i Egzit fondacija, kompanija "Gogić plastika" i udruženje "Čepom do osmeha".
 
Osim ovih posuda, kako iz "Čistoće" najavluju, kontejneri će biti posavljeni i na najfrekventnijim lokacijama u gradu, pre svega u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave, kao i na Keju žrtava racije.
 
"Pozivamo sve posetioce Egzita da se dobro provedu na predstojećem festivalu i da nam pomognu u ovoj akciji, kako bismo sakupili što više reciklažnog otpada i ove godine", zaključuju iz JKP "Čistoća".
  • Mirjana

    07.07.2021 16:56
    Zato mi na klisi smo gradjani ne znam kog reda.Vec koji put cistoca ne odnosi redovno smece...ali zato svo smece iz grada zavrsi blizu nas,zna se gde je klisa.Muka mi vise od zvanja cistoce...pa i poste.Znam da nise bas za ovu pricu ali negde moram da se oglasim
  • Android 17

    07.07.2021 13:00
    Mogli bi da postave te kontejnere širom grada, 365 dana u godini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.