FOTO: Exit završen, posetioce zamenili radnici

Dvadeseto izdanje Exit festivala završeno je rano jutros. Posetilaca, koji su tu uživali u muzici do pre samo nekoliko sati, više, uglavnom, nema.
FOTO: Exit završen, posetioce zamenili radnici
Foto: 021.rs
Sada su tu radnici čiji je zadatak da počiste sve.
 
Kako kažu organizatori, kroz Petrovaradinsku tvrđavu je tokom protekla četiri dana prošlo oko 180.000 posetilaca. Kao i svake godine, deluje da je najteži zadatak da se sve očisti i dovede u stanje kao i pre festivala. 
 
Ekipe JKP "Čistoća" na terenu su bile od jutarnjih časova i već oko podneva odnele su najveći deo smeća sa lokacija na kojima se održavao festival. Za prva tri dana, sa tvrđave je odneto 23 tone smeća, kažu u ovom preduzeću.
 
Na Petrovaradinskoj tvrđavi je najviše radnika koji su tu zbog uklanjanje onoga što je još ostalo. 
 
 
 
Bine se polako sklanjaju, kao i štandovi za prodaju hrane. Kamioni i kombiji su, za sada, okupirali Petrovaradin. Uprkos velikim temperaturama, posao mora da se završi.
 
 
 
 
 
U trenutku kada je naš reporter posetio tvrđavu još uvek je bilo onih koji su se vraćali sa festivala. 
 
  
 
 
Iako je program na glavnoj bini završen vatrometom oko četiri sata ujutru, a nešto kasnije i na Dance areni, oni najuporniji su se odlučili da podne dočekaju u festivalskom ambijentu, ili barem onome što je od njega ostalo.
 
  
 
  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti