Posao zove. Šta još treba da znate o ponedeljku pred vama

Stigao je kraj još jedne sedmice, odnosno došao je početak nove (radne) nedelje.
Posao zove. Šta još treba da znate o ponedeljku pred vama
Foto: 021.rs
Replay u krug, u krug, peva Senidah. Takva tura, citiramo i Senidu.
 
Vreme
 
Kao i za prethodne dane, RHMZ najavljuje toplije vreme, ali i kišu. 
 
Tako zvanična prognoza kaže da će u ponedeljak u Novom Sadu biti 27 stepeni Celzijusa, dok će minimalna dnevna temperatura biti 19°C. 
 
Kao i u nedelju, tako nas i u ponedeljak očekuju pljuskovi i grmljavina. 
 
Dobićemo malo osveženja, pa će one koji kreću na posao oko sedam sati ujutru dočekati temperatura od oko 20 stepeni Celzijusa, što će biti i više nego prijatno. 
 
Kiša bi mogla da padne već oko devet časova i kroz dan će padati u naletima, pa bi bilo dobro da uz sebe imate kišobran ili kabanicu.
 
Predveče će prestati padavine, barem kako najavljuju meteorolozi, a i moći će lakše da se diše sa temperaturom od oko 20°C. Biće prijatno, pa zašto to ne iskoristiti za šetnjicu.
 
Dobro je znati i ovo
 
Pojedini stanovnici Klise bi trebalo da se pripreme na to da neće imati vode u jednom delu dana. Bez vode će od osam časova biti deo Savske i Bože Kuzmanovića.
 
Oni koji žive u Jastrebačkoj, Ilariona Ruvarca, Slovačkoj, Rakovačkoj, Janošikovoj, Braće Miladinov, Kozaračkoj, kao i u Solunskih dobrovoljaca u Kovilju, neće imati struje u ponedeljak. Detaljne informacije pogledajte na OVOM LINKU.
 
Ukoliko na posao idete kolima ne zaboravite da i dalje traju radovi na Bulevaru patrijarha Pavla, kod raskrsnice sa Ulicom Feješ Klare, kao i na Bulevaru kralja Petra I, u raskrsnici sa Gagarinovom i Branimira Ćosića.
 
Šta činiti
 
Kiša ume da pokvari planove, a i ponedeljkom nemamo baš mnogo volje za neku društvenu interakciju. No, možda vam se ne sedi kod kuće.
 
Neće baš biti vreme za Štrand, ali mogli biste predveče da prošetate malo uz Dunav i tom prilikom pomognete lečenje brata i sestre Andreja i Sare Dedović
 
A evo još jednog razloga da odete na Štrand i pomognete lečenje mališana. U 20 časova, u Biblioteci na Štrandu će se organizovati promocija knjige "Humorom protiv korone" Senke Pavlović.
 
Urbana modna kuća АЛБИWEAR organizovaće izložbu plakata u KC LAB, a tu je i nastup Marka Matea i Čevuta. Događaj startuje u 18 časova.
 
Art bioskop je u Crnoj kući, a u ponedeljak, u 21 sat, gleda se "Amerikanac u Parizu". 
 
Zapratite nas na Instagramu kako biste dobili još zanimljivog sadržaja od naše redakcije.
  • Začuđen

    19.07.2021 07:48
    Ko je pisao ovaj članak? Jako je lep i nakako se izdvaja od ostalih suvoparnih...
  • G

    19.07.2021 02:53
    Srećan ponedeljak :)
  • Omg

    18.07.2021 23:48
    Volim nas Novi Sad ♥️

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti