Zaseda Skupština grada: Danas rasprava o bitnim odlukama za Novi Sad

Odbornici Skupštine grada Novog Sada od 10 časova zasedaju i odlučuju o nekoliko bitnih pitanja za Novosađane.
Zaseda Skupština grada: Danas rasprava o bitnim odlukama za Novi Sad
Foto: 021.rs
Pred njima se nalaze izmene nekoliko urbanističkih planova, kadrovska rešenja, pitanje stambenog zbrinjavanja ratnih vojnih invalida i porodica palih boraca, kao i izveštaji o radu pojedinih preduzeća.
 
Sednica se, zbog epidemiološke bezbednosti, održava u Velikoj sali Skupštine Vojvodine. 
 
Najbitnija pitanja pred odbornicima analizirali smo OVDE, a u međuvremenu je stigao jedan predlog da se današnji dnevni red izmeni. U pitanju je predlog odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine da se povuče ideja o upostavljanju saradnje Grada Novog Sada i Istočnog Sarajeva i, umesto takve, uspostavi saradnja sa Gradom Sarajevom.
 
Motivacija za ovakav potez za LSV je, kako su poručili dan uoči sednice, doprinos pomirenju i boljim odnosima u regionu.
 
Šta su odbornici opozicije i vlasti poručili građanima uoči sednice saznajte uskoro opširnije na ovom mestu.
  • mile

    22.07.2021 10:55
    govanca
    Ono kad ti gomila beskorisnih parazitskih poltrončića odlučuje o nečemu....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.