U Novom Sadu manje novoobolelih

Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovan 31 novi slučaj kovida. Dan ranije bilo ih je 44.
U Novom Sadu manje novoobolelih
Foto: 021.rs
U Novom Sadu je registrovano devet novoobolelih, dok ih je dan ranije bilo 17. 
 
Među novoobolelima i dalje dominira radno aktivno stanovništvo, a među njima najveći deo čine osobe starosti 30 do 50 godina.
 
U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u Vojvodini je 304. 
 
Najviše bolesnih je u Novom Sadu, 143.
 
U ovom trenutku, na teritoriji 19 opština i gradova situacija se ocenjuje kao nesigurna, dok je u 26 opština situacija povoljna, navode u Institutu za javno zdravlje Vojvodine.
  • Ljilja.

    24.07.2021 06:40
    Da sačekamo još 6dana i da vidimo hoćemo li imati eksplicitno povećanje broja pozitivnih u Novom Sadu,ako budemo samo u jednom danu u NS imali preko 50 pozitivnih onda će sledeći dan biti više od 50 i to Vam je EXIT i ostale manifestacije u Novom Sadu,ali ako i dalje bude ovako od 1.08 do 15.08 onda je Novi Sad dovoljno revakcinisano građane ili ipak koncerti na otvorenom prostoru nisu leglo zaraze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti