VIDEO Savršena avantura: Norveški kajaci

Bilo da ste početnik, rekreativac ili profesionalni sportista, pouzdan kajak pruža vam potrebnu sigurnost na vodi.
Vaša adrenalinska avantura biće još bolja ukoliko ste stabilni i bezbedni u svom kajaku, a to niko ne zna bolje od iskusnih putnika na živahnim vodama – Norvežana.
 
Stanovnici Norveške poznati su po uživanju na vodi, a kajak je uobičajen sportski rekvizit za gotovo sve uzraste. Od neophodne garderobe, zaštitnih sredstava i opreme, Norvežani su opremljeni za sve prilike i iskusni u odabiru svojih kajaka. 
 
Norvežani poverenje daju domaćem brendu SeaBird Designs, proizvođaču najkvalitetnijih kajaka za sve nivoe korisnika, a model koji se ubedljivo ističe je elegantni Expedition HV, najprodavaniji kajak u poslednjih 10 godina na norveškom tržištu.
 
Foto: Izazovi avanturu
 
Dužine 518 centimetara, Expedition HV nudi brzinu, stabilnost i udobnost. Dizajner Expedition HV je jedan od najpoznatijih dizajnera kajaka na svetu Ingvar Ankervik.
 
Ukupne nosivosti od 150 kilograma, ovaj kajak, izrađen od visokokvalitetnog troslojnog polietilena HDPE, odgovaraće veslačima telesne težine do 105 kilograma. Ugođaj pruža i podesivost oslonca za butine, kao i ergonomsko sedište sa oblogom, što će profesionalci ceniti.
 
Expedition HV osim stabilnosti, svojim elegantnim oblikom pruža brzinu i lakoću upravljanja kormila, a budite sigurni da će i sve vaše potrepštine na ekspediciji biti na sigurnom. To garantuju četiri zaštitne pregrade za hranu i piće, opremu (ima dovoljno prostora za višednevne avanture), odeću i obuću, što je od velikog značaja kad ste na otvorenom i prepušteni različitim vremenskim uslovima. Detaljnije o modelu saznajte OVDE.
 
 
Osim moćnog Expedition HV modela kajaka, brojni avanturisti poverenje daju i "mlađem bratu" ovog modela, manjem i podjednako udobnom modelu Expedition Afjord Pro. Dužine 358 centimetara, ovaj model kajaka savršen je izbor za bilo koje vode, kao i za pecanje i lov, a pruža savršenu stabilnost i kompaktnost.
 
Izrađen od identičnog, visokokvalitetnog troslojnog polietilena HDPE, Expedition Afjord Pro biće udoban svim kajakašima telesne težine od 55 do 105 kilograma, sa podesivim osloncem za butine i ergonomskim sedištem koje ima i njegov "stariji brat".
 
Expedition Afjord Pro ima držač štapa za pecanje, ručke za nošenje, mrežu na zadnjoj palubi za vodu, dodatno veslo, šator i kormilo, pa ste spremni za avanturu na reci, jezeru ili moru. Svoju opremu, garderobu, hranu i piće možete da smestite u ukupno tri pregrade i bezbrižno se uputite na bilo koju vodu. Detaljnije o ovom moćnom modelu pogledajte OVDE.
 
 
Kajak je ekološki opravdan izbor plovila i veran saveznik na svim vodama, koji će vas povezati sa prirodom na jedinstven način. Upravo SeaBird kajake koriste članovi norveške kraljevske porodice, a poverenje u ove modele imaju i ekipe "Nacionalne geografije" na snimanjima uzbudljivih dokumentaraca širom sveta.
 
Odlična vest za sve ljubitelje kajaka u Srbiji je da pomenute modele možete da pronađete kod nas zahvaljujući kompaniji "Norway House", eksluzivnom uvozniku i distributeru SeaBird Designs kajaka za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju. Uverite se u kvalitet Expedition HV, Expedition Afjord Pro kao i svih ostalih modela, a detalje saznajte iz prve ruke u "Norway Shopu" u Novom Sadu, u TC Pariski magazin u Kralja Aleksandra 12.
 
Osim kajaka, za sebe ćete u "Norway Shopu" pronaći svu neophodnu prateću opremu na jednom mestu. Pratite sve novosti u vezi sa norveškim kajacima na Fejsbuku i Instagramu ili pozovite 063/570-580.
 
Foto: Izazovi avanturu
 
Neka vaša kajak avantura počne OVDE.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti