Na limanskom bazaru za Boška prikupljeno oko 250 hiljada dinara, biće uplaćeno drugoj deci

Tokom jučerašnjeg humanitarnog bazara organizovanog na Limanu 3 prikupljeno je 253.280 dinara za malog Boška, a organizatori će novac proslediti drugim korisnicima fondacije "Budi human".
Na limanskom bazaru za Boška prikupljeno oko 250 hiljada dinara, biće uplaćeno drugoj deci
Foto: 021.rs
Iako je, posle više od 80 dana aktivnog prikupljanja 2,5 miliona evra za lečenje osmomesečnog Novosađanina Boška Guglete koji boluje od spinalne mišićne atrofije, potreban novac juče i prikupljen, humanitarni bazar koji je najavljen pre objave ove informacije ipak je održan.
 
Ovaj humanitarni bazar posetio je veliki broj ljudi, a u ponudi su se mogli naći različiti predmeti poput igračaka, knjiga i domaćih sokova.
 
Uspeh koji su organizatori jučerašnjeg bazara postigli dokazuje i to što je na njemu prikupljeno više od 253 hiljade dinara, navodi se u objavi na Fejsbuk stranici Inicijative građana "Sačuvajmo Liman od betona".
 
Oni dodaju da će prikupljeni novac, s obzirom da su sredstva za lečenje malog Boška već obezbeđena, proslediti drugim korisnicima fondacije "Budi human".
  • Dragan

    05.11.2021 08:21
    Ah
    I onda vest opet id juče ukraden novac skupljen za lečenje i ukradena dokumenta isto tako skupljana za neko dete.I dok vi bivate humani, šta rade oni koje ste vi birali ?Koliko političara je humano a dali ste im milionske plate ?200.000 je četvrtina plate Tabaković,šestina plate Bajatovića.
  • fyoiy

    19.08.2021 19:58
    Tamo gde postoji sistem tamo nema potrebe za dobrovoljnim prilozima.
  • Liman

    19.08.2021 18:11
    Divna ideja, svakog meseca za neko dete. Mi smo bili, bilo je prelepo, a deca uce sta je humanost. Posto Liman 3 ima novu "vlast" mogli bi ovo organizovati cesce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti