Šta Novosađanima donosi petak - vedro nebo, toplo vreme i mnogo muzike

Petak je konačno stigao i već sada možete da krenete da se opuštate.
Šta Novosađanima donosi petak - vedro nebo, toplo vreme i mnogo muzike
Foto: 021.rs
Sam kraj četvrtka najavljuje početak vikenda, a meteorolozi nam daju obećanje da će biti lep i namenjen uživanju.
 
Tako da, na vama je da se izorganizujete, na nama je da pomognemo koliko možemo.
 
Vreme
 
U petak će biti koji stepen toplije u odnosu na ranije dane. RHMZ najavljuje maksimalnu dnevnu temperaturu od 29 stepeni Celzijusa, dok će minimalna temperatura biti 13 stepeni.
 
U večernjim satima će se temperatura spustiti na koji stepen iznad 20. podeoka, pa će biti veoma prijatno vreme za boravak napolju, u nekoj od gradskih bašta. 
 
Osim toga, vremenske prilike imaće relativno povoljan biometeorološki uticaj na većinu hroničnih bolesnika. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima, a glavobolja i umor su očekivane meteoropatske reakcije.
 
Dobro je znati
 
Za sada nema najavljenih radova na vodovodnoj mreži, ali uvek iskrsne neka havarija, pa je najbolje da budete uz portal 021.rs kako biste na vreme dobili informacije o tome gde i kada će nestati vode i kada će se vratiti.
 
Nasuprot tome, isključenja struje se unapred znaju. Neće biti mnogo delova grada sa ovim problemom. Tek delovi Tome Maretića i Krajiške ulice u Petrovaradinu, u periodu od 8 do 12 časova. 
 
Počeli su radovi na Bulevaru kralja Petra I, kao i na Žitnom trgu. JKP Put radi u Veterniku na semaforizaciji raskrsnice Novosadskog puta i Nove 1 ulice. Tu je i popravka biciklističke staze na Bulevaru cara Lazara, uređenje međublokovskog uređena u Ulici Ive Lole Ribara.
 
Kako biste izbegli jutarnje gužve, ali i dobili informacije o potencijalnim udesima, radarima i patrolama, budite uz 92,2 Megaherca i vašeg ličnog vodiča kroz novosadsko jutro - Copeta na Radiju 021.
 
Gde ići?
 
Naravno, petkom možete da birate šta ćete da radite.
 
Sastav Artan Lili nastupiće u klub Tunel, na Petrovaradinskoj tvrđavi, sa početkom u 21 čas.
 
Ako vam je do grupne svirke, onda je Dom b-612 mesto za vas. Nastupiće sastavi Jevadh, Wavelet i Frakhtal, a svirka počinje u 20:30 časova.
 
Novosadski big bend sviraće na Cafe brodu Zeppelin, sa početkom u 21 sat.
 
Electropo žurka organizuje se u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskom tvrđavi, a sve je zakazano za 21 čas.
 
Dva DJ brata Cheeka i BaloO pripremili su set za KC Lab, a startuju već u 19 časova.
 
Sastav Osmi dan sviraće u Lazinom teletom u 21 sat, a sat vremena kasnije Ivica počinje svoj nastup u Škripa pabu.
 
Na Petrovaradinskoj tvrđavi se organizuje i Tamburica fest, a program zatvara Vlatko Stefanovski.
 
Ukoliko ste propustili...
 
 
 
  • Omg

    19.08.2021 22:40
    Volim nas Novi Sad ♥️

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.