U Kliničkom centru Vojvodine na lečenju 71 kovid pacijent

Broj kovid pacijenata koji su hospitalizovani u Novom Sada danas je blago smanjen.
U Kliničkom centru Vojvodine na lečenju 71 kovid pacijent
Foto: 021.rs
Trenutno ih je na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine 71, dok ih je juče bilo dvoje više.
 
Na respiratorima je isti broj pacijenata kao i juče - njih petoro.
 
S druge strane i dalje nije poznato koji je broj otpuštenih pacijenata sa lečenja, primljenih, ali ni da li je neki pacijent preminuo u međuvremenu, jer zdravstvene ustanove i dalje ne objavljuju ove podatke.
 
Na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici i dalje nema kovid pacijenata.
  • Dijaspora6

    21.08.2021 18:15
    Tako se to radi
    U Severnoj Americi razne državne institucije, banke, fabrike, koledži i univerziteti masovno zahtevaju dokaze o vakcinaciji od zaposlenih i od korisnika. Ko neće da se vakciniše može da se slika, pristup mu je zabranjen. Naravno izuzetaka ima ako su u pitanju zdravstveni razlozi. Nikoga ne primoravaju da se vakciniše.

  • pacijent

    21.08.2021 17:49
    @@Goran
    ...Razlog je, jer nisu u obavezi..."


    Ne bi objavili i da jesu u obavezi.
  • Lune

    21.08.2021 15:44
    Evropa zna
    Hoćemo li i mi kao i evropa početi da ograničavamo pristup nevakcinisanim talibanima ili??? Kome se ne sviđaju civilizacijske vrednosti enu mu Afganistana pa put pod noge, tamo ne mora da se vakciniše milion posto. Dok se u razvijenim zemljama evrope oni koji nisu vakcinisani sprečavaju da ugrožavaju normalan svet kod nas po ko zna koji put i dalje ništa, balave i žvalave, kijaju i duvaju na sve strane i nikog to nije briga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti