Šta donosi utorak Novom Sadu - spremite se za put ako je i ova godina "propuštena"

Pred nama je drugi dan radne nedelje u kojem kreće rad "punom parom".
Šta donosi utorak Novom Sadu - spremite se za put ako je i ova godina "propuštena"
Foto: 021.rs
Utorak pred nama biće 257. dan u godini, što će reći da nam je ostalo još 108 dana do 2022. godine. Ako je 2020. godina bila godina za zaboraviti i godina koju smo presedeli kod kuće, šta da kažemo o ovoj?
 
Ako niste zadovoljni, imate još vremena da nešto promenite. Ne zaboravite, Džekiju Čenu i Stivu Kuganu bilo je dovoljno manje od 80 dana da obiđu svet. Šta čekate?
 
Vreme
 
U utorak će biti, kažu meteorolozi, toplije nego u ponedeljak. RHMZ najavljuje maksimalnih 30 stepeni Celzijusa za utorak u Novom Sadu. Minimalna temperatura biće 13°C.
 
Očekuje nas sunčan dan, vedro nebo, pa ko ima slobodnog vremena može da uhvati još malo sunca na Štrandu ili na nekoj divljoj gradskoj plaži.
 
Povolјan uticaj biometeorološke situacije pogodovaće većini hroničnih bolesnika, izuzev srčanih, koji mogu osetiti izvesne tegobe. Kod meteoropata su mogući poremećaj sna i glavobolјa. Savetuje se adekvatno odevanje, kažu u RHMZ.
 
Dobro je znati i...
 
Pojedine ulice u Novom Sadu ostaće bez struje u jednom delu dana. U pitanju su delovi Stražilovske, Romanijske i Radničke.
 
Za sada nema najava o prekidu snabdevanja vodom nekog dela grada, ali kako se svakodnevno dešavaju havarije, gotovo je izvesno da neće imati vode. O svemu ćete biti obavešteni na 021.rs.
 
Kako biste izbegli jutarnje gužve budite uz Radio 021 na 92,2 Megaherca. Kroz gradski saobraćaj, izbegavanje patrola, radara i gužvi vodiće vas Ivan Varnju.
 
Gde ići?
 
Izložba "Živi smo" Šejma Fere i Saše Stojanovića biće otvorena u "Šok zadruzi", u 18 časova.
 
Vojvođanski bluz bend nastupiće u Kulturnoj stanici Svilara, u 20 sati.
 
Promocija knjige pesama "Sveta Jelena" Vladimira Jankovića održaće se u Gradskoj biblioteci, u 19 časova. Osim autora, o knjizi će govoriti i Muharem Bazdulj.
 
Mjuzikl "Kosa" biće izveden u Pozorištu mladih, u 19 časova.
 
Film "Ašik Kerib" biće prikazan u Crnoj kući, u 21 sat, u okviru ciklusa filmova Sergeja Paradžanova.
 
Premijerno izvođenje "Saundtreka za film koji nije snimljen" Kralja Čačka i Nine Bajsić organizuje se na Salašu 137, u 20 časova.
 
Ukoliko ste propustili
 
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.