FOTO, VIDEO: Zastave Srbije zavijorile se širom Novog Sada, radnici "Stana" na terenu

Novosadski mostovi, kao i pojedini gradski bulevari ukrašeni su državnom i narodnom zastavom Srbije.
FOTO, VIDEO: Zastave Srbije zavijorile se širom Novog Sada, radnici "Stana" na terenu
Foto: 021.rs
Ovo kićenje vojvođanske prestonice zastavama Srbije je usledilo kao najava praznika - Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, koji se obeležava 15. septembra, na dan kada je usledio proboj Solunskog fronta.
 
Kako su se uverili reporteri 021.rs, radnici JKP "Stan" su državnu i narodnu zastavu Srbije okačili na Mostu slobode, Varadinskom mostu i novom drumsko-železničkom mostu. 
 
Takođe, zastave se vijore na svakoj raskrsnici na Bulevaru oslobođenja, kao i niz ceo Bulevar Mihajla Pupina, kao i delom Beogradskog keja.
 
 
Zanimljivo je da su radnici "Stana", jutros na Bulevaru Mihajla Pupina prvo skidali nemačke zastave koje su u bile postavljene dan ranije zajedno sa državnom zastavom Srbije i na njihova mesta stavljali narodnu zastavu Srbije. 
 
Reporteri 021.rs su videli i da su na skoro svim jarbolima u gradu postavljenje nove i ispeglane zastave Srbije. 
 
Dodajmo i da su na Gradskoj kući okačene po državna i narodna zastava Srbije. 
 
  
 
Na jarbolima gde se redovno vijore zastave, kao što su Skupština grada, Banovine, tj. sedišta Vlade Vojvodine i Gradske kuće i dalje se vijore redovne zastave Srbije, Vojvodine i Novog Sada. 
  • Laki

    15.09.2021 16:35
    @dijasporac
    E deda deda, seti se "Republike Srpske Krajine", tamo je na svaka 3 m bila trobijka i srbovalo se do krajnjih granica, a onda vise nije bilo srpsko... Gde god su radikali nastrano i izopaceno srbovali to vise nije srBsko... Zaboravljas, sto ti je oprosteno deda deda...
  • Pera

    15.09.2021 07:03
    Rijaliti "Država".
  • Срби

    14.09.2021 22:53
    Недо
    Црна Недо хеклаш ли ти штогод.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti