Posetioci Štranda pomažu lečenje Milenka Jovina

Posetioci Štranda danas, 20. septembra pomagaće lečenje Milenka Jovina.
Ulaz na plažu se ne naplaćuje, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi koji će moći da se ostave u kutije kraj kapija Štranda.
 
Kod ovog 37-ogodišnjaka je prilikom odlaska u kovid centar zbog simptoma sličnih kovid virusu pre par meseci ustanovljena  dijagnoza akutne limfoblastne leukemije. Kako bi pobedio ovu bolest neophodno je lečenje u inostranstvu gde bi bio podvrgnut zračnoj terapiji koja se ne sprovodi u Srbiji, a potom i transplantaciji koštane srži.
 
Milenku su sredstva potrebna za lečenje, transplantaciju, specijalističke i kontrolne preglede, za rehabilitaciju kao i za putne troškove i smeštaj.
 
Inače, u akciju prikupljanja novca za lečenje Milenka Jovina uključila se i Advokatska komora Vojvodine, pa tako novosadski advokati pružaju usluge po upola manjoj tarifi kako bi pomogli svom kolegi, o čemu više OVDE.
 
Dodajmo da je u akciji prikupljanja sredstava za lečenje Pavlov Danila prikupljeno je 65.050 dinara. 
 
Gradsko zelenilo, koje je organizator akcije "Humanitarni ponedeljak" na Štrandu, obaveštava građane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.
  • Ahm

    17.09.2021 12:22
    Isuse boze nadam se da ga je samo providjenje odvelo u kovid ambulantu i da su uhvatili bolest u ranoj fazi. Sve najbolje mladom coveku...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.