Posetioci Štranda pomažu lečenje Milenka Jovina

Posetioci Štranda danas, 27. septembra ponovo će pomagati lečenje Milenka Jovina u okviru akcije "Humanitarni ponedeljak".
Ulaz na plažu se ne naplaćuje, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi koje posetioci mogu ostaviti u kutijama kraj ulaza na Štrand.
 
Tridesetsedmogodišnjem Milenku je odlaskom u kovid centar zbog simptoma sličnih kovid virusu pre par meseci ustanovljena dijagnoza akutne limfoblastne leukemije. Kako bi pobedio ovu opaku bolest neophodno je lečenje u inostranstvu gde bi bio podvrgnut zračnoj terapiji koja se ne sprovodi u Srbiji, a potom i transplantaciji koštane srži.
 
Milenku su sredstva potrebna za lečenje, transplantaciju, specijalističke i kontrolne preglede, za rehabilitaciju kao i za putne troškove i smeštaj.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti