Budite urednik 021.rs: Recite nam šta vas sve zanima

Želeli bismo da unapredimo naš rad, a za to je potrebno i da čujemo šta vi imate da kažete.
Budite urednik 021.rs: Recite nam šta vas sve zanima
Foto: 021.rs
Redakcija 021.rs konstantno nastoji da unapredi svoj rad, da vam donese kvalitetne i proverene informacije, nove sadržaje i da bude u korak sa savremenim tehnologijama.
 
Želeli bismo da dobijemo informacije od vas o tome kakve sadržaje pratite, kakve tekstove čitate, na koji način posmatrate medije danas, ali i da li ste primetili neke nove sadržaje koje smo za vas kreirali tokom ove godine.
 
Popunjavanjem upitnika pomoći ćete nam da bolje razumemo našu publiku, te da unapredimo naš rad. Vaši odgovori su sigurni i enkriptovani i koristiće se samo za interne svrhe Medijske kuće 021.
 
  • evo da vas

    29.09.2021 14:52
    obavestim
    "Koje još lokalne portale, osim 021.rs, redovno čitate? "

    na ovo pitanje ne ostavljate mogućnost da se odgovori da od lokalnih portala samo čitam samo vaš portal. Nijedan drugi od lokalnih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.