Gradska biblioteka u Dunavskoj zatvorena zbog radova

Odeljenje "Đura Daničić" i Dečje odeljenje, koji se nalaze u centralnom objektu Gradske biblioteke u Dunavskoj ulici, biće zatvoreni za korisnike od danas, 13. oktobra, zbog sanacije toplovoda.
Gradska biblioteka u Dunavskoj zatvorena zbog radova
Foto: 021.rs
Odeljenja neće raditi do završetka radova. 
 
"Korisnike ćemo blagovremeno obavestiti o terminu nastavka redovnog rada. U međuvremenu, korisnici ovih odeljenja mogu koristiti usluge Biblioteke u mreži ogranaka u Gradu i naseljenim mestima", kažu u Gradskoj biblioteci. 
 
Vreme predviđeno za vraćanje knjiga neće se računati dok traje sanacija.
  • lucifer

    13.10.2021 10:53
    dal i oni angažuju
    izvršitelje ako ne vratiš knjigu? to rade oni iz prestonice.
  • Jasna

    13.10.2021 09:52
    @trut Da ste ikada bili u Gradskoj biblioteci, znali biste da ona nikada ne spaja praznike, kao i da čak i u vreme godišnjih odmora (jul, avgust) radi puno radno vreme: od 7:30 do 20 časova. No, avaj, vi je nikada niste posetili, radije čitate vesti po portalima nego li knjige...
  • trut

    12.10.2021 20:36
    !!
    Odlično, sad će " radnici " u biblioteci moći da spoje slave sa novogodišnjim i božićnim praznicima, a ako radovi potraju i uskršnjim ( možda i letovanjima )...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti