Porodica Stanislava Dupora iz Stepanovićeva traga za njim: Nestao u petak, nema potrebne lekove

Četrdesetšestogodišnji Stanislav Dupor iz Stepanovićeva nestao je prošlog petka ujutru i porodica od tada traga za njim.
On je oko devet sati otišao do prodavnice i nije se vratio do danas. 
 
Kako za 021.rs kaže njegova porodica, slučaj je prijavljen policiji, ali policijsko vozilo nije viđeno u selu od petka, kad je patrola oko pola sata kružila i uzela izjave.
 
Stanislav ima duševne smetnje zbog kojih uzima terapiju, ali je tri dana bez terapije i stanju mu je, pretpostavka je porodice, dosta pogoršano i šanse da će se samostalno vratiti kući su vrlo male.
 
On svakog dana odlazi do prodavnice redovnim putem, prelaskom preko pruge i vraća se kući u roku od 10 minuta. Međutim, tog petka su bili radovi na pruzi zbog kojih su svi meštani bili vraćani i usmereni na okolni put. Porodica pretpostavlja da se Stanislav u tom trenutku dovoljno zbunio da se izgubi. 
 
Jutros je jedna od meštanki, kako kaže, primetila Stanislava u blizini atara prema Bačkom Petrovcu. Porodica neumorno traga za njim, ali mole i sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na 065/300 25 85.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti