ANKETA: Koja je najbolja novosadska škola?

Na području Novog Sada postoji više desetina škola, koje su jedne od presudnih faktora u odrastanju deteta.
ANKETA: Koja je najbolja novosadska škola?
Foto: 021.rs
Još dok ste u osnovnoj školi svako se hvali sa time da je njegova škola najbolja. A onda, kada se postane roditelj, kreće raspitivanje o tome koja škola je zaista najbolja za dete.
 
Postoje li kvalitativne razlike među novosadskim školama?
 
Recite nam u anketi, koja je, prema vašem mišljenju, najbolja novosadska škola, a u komentarima možete da obrazložite vaš stav.
 
 

Komentari 112

  • Marko Zivkovic

    22.12.2023 23:20
    katastrofa
    Dete mi pohadja Petefi Sandor i vrlo sam razocaran. Toliko izivljavanje nad decom od strane nastavnika nisam video ni na faksu. Previse traze, a premalo nude. Prisutno vrsnjacko verbalno nasilje na koje se ne reaguje, zato zelim i da prebacim dete u drugu skolu
  • Tomislava

    29.11.2021 19:34
    NE Kosta Trifkovic
    Sa uciteljicama je ok, od petog katastrofa. Pola razreda dobija jedinice iz istorije i srpskog (deca koja idu na privatne casove dobiju 2). Muce ih, ubijaju im detinjstvo. Moje dete se razbolelo od kolicine stresa a oni ne veruju da je bolestan vec misle da bezi iz skole, rugaju mu se pred decom. UZAS! Razocarenje! Sacuvajte svoju decu, zdravlje je najvaznije! Ako ste 6-tica i 7-mica, uvalice vam nastavnike koje niko ne moze da izdrzi sve dok ne poludite.
  • Brle Detelinara

    03.11.2021 01:07
    Išao sam u MŠC i samo lepe reči za nastavnike ali i onda je bilo nasilničkog vršnjaštva među učenicima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti