Međumesna autobuska stanica dobija pokrivene dolazne perone posle više od pola veka

Posle više od pola veka postojanja, Međumesna autobuska stanica konačno će dobiti natkrivene dolazne perone, saznaje 021.rs.
Međumesna autobuska stanica dobija pokrivene dolazne perone posle više od pola veka
Foto: 021.rs
Pokrivanje dolaznih perona se izvodi jer je to neophodno kako bi stanica bila kategorisana za dobijanje "I kategorije autobuskih stanica".
 
U tenderskoj dokumentaciji se navodi da je, prema Pravilniku o kategorizaciji autobuskih stanica u Srbiji iz 2020. godine, neophodno sagraditi još četiri dolazna perona sa nastrešnicama.
 
Pored gradnje samih nastrešnica, radiće se i na elektro mreži, kao i na parternom uređenju. 
 
Prema proceni, vrednost ovih radova je 10 miliona dinara.
 
Rok za dostavljanje ponuda je 12. novembar.
 
Podsetimo da se putnici na MAS-u po dolasku ostavljaju na prostoru koji je bliži "potkovici" i Železničkoj stanici, a taj prostor nema nastrešnice.
  • Saša

    04.11.2021 09:07
    I da se obavezno postavi video nadzor, jer ja lično poznajem troje ljudi, kojima su lopovi ukrali novčanike. Koristi se ta gužva i nepažnja u tom momentu i posle nikom ništa. Vadi nova dokumenta, sa parama se pozdravi!
  • /

    04.11.2021 08:37
    /
    kako nema autobuske linije od stanice?
    pa voze direktno u futog, veternik i na liman

    pa vi jos kazite da crveni nisu svesno sve ovo planirali
  • Garica

    04.11.2021 08:28
    Taman
    Sve se posložilo: bliže se izbori, bazen na Spensu po drugi-treći put završen, završava se Socijalno, DZ Liman završen, a i Pozorišni trg će kanda do izbora biti gotov... pa ljudi, šta će izvođači (čitaj: kumovi, gariše...) da rade, a staje i priliv provizija od ugovora...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti