FOTO: Otpala fasada zgrade na Grbavici, delovi pali na parkirana vozila

Delovi fasade zgrade u Ulici Kolo srpskih sestara 18, na Grbavici, otpali su i naneli površinske štete na parkiranim vozilima.
FOTO: Otpala fasada zgrade na Grbavici, delovi pali na parkirana vozila
Foto: 021.rs

Reporter 021.rs na licu mesta javlja da su na automobilima vidljive ogrebotine kao posledica pada materijala koji je, čini se, deo izolacione fasade na zadnjem, dvorišnom delu.

Sva parkirana vozila uklonjena su.

Nadležna gradska inspekcija obezbedila je teren i onemogućen je pristup zbog rizika od dalje štete.

Sa zida stambene zgrade tanka, izolaciona fasada bukvalno se odlepila. Zbog rizika od pada spoljne jedinice jednog klima-uređaja pomerena su i druga vozila. 

Komentari 124

  • G pen

    19.11.2021 19:01
    Samo da vas obavestim, ona bivsa lepa zgrada u Jevrejskoj ulici koja se trenutno naruzuje nadogradnjom, pogledajte betonski stub skroz desno pri vrhu jer se vidi pukotina. Kanda su majstori pravili pauzu pri izlivanja jer kako drugacije objasniti pukotinu sto se vidi do prekoputa. Toliko o vasem bulaznjenju o danasnjoj kvalitetnoj gradnji.
  • samo ja

    19.11.2021 14:02
    Živim u jednom od ova tri ulaza i svi se parkiramo zaista korektno ali biti uz taj zd je naj lošije jer uvek postoje idioti (podstanari koji nas zagrade i xxx puta sam morala da zovem taksi jer od njih nisam mogla da isparkiram auta. Inace ovaj prvi auto smo morali da izguramo je se sirotoj ženi u međuvremenu ispraznio akumulator...
    Inace naše zdrade su pravljene 2003 godine a ova sa koje je otpala fasada 2005 godine a vidi se da su dva majstora radila istu...
    Samo se pitam ko će štetu da nadoknadi...
    Ovo je katastrofa, juče su dosli sa dizlicom da nameste onu viseću klimu...
  • žika

    19.11.2021 13:22
    Lepili majstori stiropor na tačke, tiplali samo ivice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti