FOTO: Na Limanu izlepljeni plakati "Bulevar Ratka Mladića"

Stanovnici Limana jutros su primetili da je neko prethode večeri preko tabli sa nazivima ulica zalepio natpis "Bulevar Ratko Mladić".
FOTO: Na Limanu izlepljeni plakati "Bulevar Ratka Mladića"
Foto: 021.rs

Kako su za 021.rs naveli stanovnici kvarta, ove nalepnice su uglavnom zalepljene preko tabli sa imenom ulice Narodnog fronta, u delu Limana IV.

Građani kažu da su na nekim mestima komšije već skinule natpise, ali da većina još uvek stoji jer se radi o vrlo kvalitetnim nalepnicama dobre štampe i jakog lepka, a i na visini su pa nije ih lako ukloniti bez merdevina.

Stanarka Limana na čijoj se zgradi pojavio natpis "Bulevar Ratko Mladić" kaže da sumnja da je ovo delo istih osoba koje su na njihovoj zgradi iscrtale trobojke i smatra ovo samo nastavkom tih akcija.
 
 
Na Limanu III I IV, gde je Srpska napredna stranka letos izgubila izbore za Mesne zajednice, od avgusta traje iscrtavanje trbojki po fasadama zgrada i pored protivljenja građana, a do sada nije otkriveno ko su ti "noćni moleri". 
 
 
Opozicija, kao i deo javnosti, smatraju da iza svega stoji SNS, koji nije preuzeo odgovornost za te akcije, ali nije ni osudio crtanje trobojki i neke druge incidente na Limanima poslednjih meseci, koje građani tumače kao pritiske i zastrašivanje. 
 
 
Podsetimo i da je u Novom Sadu poslednjih dana uništeno nekoliko grafita sa likom Ratka Mladića i to su uglavnom radili aktivisti LSV-a, stranke koja je okačila na svom sedištu i veliki transparent na kojem je pisalo "Mladić ratni zločinac osuđen za genocid". Nakon ovih akcija, nepoznate osobe, od kojih je neke policija kasnije i identifikovala, pisale su pogrdne poruke na zgradi LSV-a, gađale zgradu jajima i skinule transparent. 

Komentari 116

  • sasa

    25.11.2021 09:56
    najeb*smo
    dokaz da su limani napunjeni bosancima i likotama
    nemam ništa protiv , da se razumemo , samo konstatujem
  • Nikola

    24.11.2021 13:12
    Ljudi, ne nasedajte na gluposti! Pitanje Ratka Mladića je odavno završeno. Čovek je osuđen i neće nikad izaći iz zatvora. I to se ništa neće promeniti, nek ima i ulice i bulevare i murale i spomenike... Ovo služi da se narodu skrene pažnja sa pravih problema i da se narod podeli na dve strane.
  • Милош

    22.11.2021 13:05
    Вучић и Чанак помажу један другом у одржавању на позицијама у циљу згртања провизија и наставка пљачкања народа од стране окупатора.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti