Takmičenje za studente u programiranju na cloud platformama

Holandska kompanija "Levi 9" od 7. do 11. decembra organizuje u Novom Sadu takmičenje za studente u programiranju pod nazivom "5 dana na oblacima", a sa fokusom na cloud platformama.
Takmičenje za studente u programiranju na cloud platformama
Foto: 021.rs

Takmičenje se odigrava u dve faze. Prva faza traje 48 sati, a od studenata se očekuje da, u kućnoj atmosferi, koristeći sve alatke kojih se sete, reše postavljeni zadatak.

Svi koji ga uspešno reše prelaze u drugu fazu koja će biti organizovana u formi onlajn hakatona. Zadatak svakog tima biće izvršavanje zadatka na AWS Cloud-u, kao i predstavljanje implementiranog rešenja.

Tokom takmičenja studenti mogu da očekuju da će naučiti da koriste principe razvoja cloud serverless web aplikacija, AWS Management Console, AWS Networking & Security Best Practices. Pobednički tim očekuju i vredne nagrade.

Prijave su do 7. decembra, a organizatori su kompanija "Levi 9" i EESTEC, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope.

  • Milenko M.

    24.11.2021 19:05
    -
    A nagrada je... zaposlenje u Levi 9?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.