Novosađanima četvrtak donosi toplije, ali oblačno vreme, poneko predavanje i isključenje struje

Kada stignemo do četvrtka nekako se lakše diše.
Novosađanima četvrtak donosi toplije, ali oblačno vreme, poneko predavanje i isključenje struje
Foto: 021.rs
Veći deo radne nedelje je za nama, pa zadatke koji su nam preostali lakše završimo kada znamo da nas "iza ćoška" čeka petak i početak vikenda.

Ipak, mi smo tu kako bismo vam i ovog radnog dana ukazali na to koje događaje biste mogli da posetite, kako da se obučete, kao i koju putanju da odaberete kroz sve gušći novosadski saobraćaj, a u cilju da što lakše stignete na željenu lokaciju.

Vreme
 
Novosađane ovog četvrtka očekuje nešto toplije vreme, ali s obzirom na oblake koji će se tokom većeg dela dana nalaziti na novosadskom nebu, bilo bi dobro poneti kišobran.
 
Ako je verovati meteorolozima, sutra ne bi trebalo da bude obilnijih padavina, ali se očekuje povremena kiša. 
 
Jugoistočni i južni vetar će većim delom dana biti slabijeg do umerenog intenziteta, dok će samo u navratima biti jači. 
 
Da nas očekuje blagi predah od hladnih jesenjih dana pokazuje i to što će najniža temperatura iznositi 6 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna čak 16 stepeni.
 
Kada je reč o biometeorološkoj situaciji za sutra, mogla bi izazvati tegobe kod većine hronično obolelih, a meteoropatske reakcije moguće su u vidu reumatskih bolova i neraspoloženja.
 
Dobro je znati i...
 
Ovog četvrtka na nekoliko časova bez struje će ostati pojedini stanovnici Novog Sada, Čeneja i Čerevića.
 
U Novom Sadu od 9 do 10:20 časova struje neće biti u Viteškoj ulici 1, 11-27, 2-26, kao i u Desanke Maksimović 6.
 
Čenejci koji žive u Ulici Vuka Karadžića između Međunarodnog puta i trafostanice, Međunarodni put 162-242 struje neće imati od 9 do 13 časova.
 
Deo vikend naselja Kaluđerica, kao i put za Andrevlje bez električne energije biće od 9 do 11:30 časova.
 
To bi, za sada, bilo sve kada je reč o najavljenim isključenjima. Ukoliko tokom dana iz različitih razloga dođe do novih, o tome ćemo vas blagovremeno obavestiti.
 
Gde ići?
 
Ovog četvrtka pred Novosađanima su događaji koji bi mogli da posluže kao prava uvertira za vikend, a za one željne znanja biće organizovana predavanja na kojima se ponešto može i naučiti.
 
Evropska konferencija o hemiji životne sredine održava se u Matici srpskoj, a od srede, pa do petka kada će ista biti i završena biće predstavljeno 140 radova iz 15 različitih država.
 
Predavanje na temu "Pubertet, telesne promene i emotivno sazrevanje" održaće se u četvrtak, 2. decembra u Gradskom centru za unapređenje reproduktivnog zdravlja Doma zdravlja "Novi Sad" u Almaškoj 4, a početak istog zakazan je za 18 časova. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na broj telefona 064 808 81 79.
 
U CK13 biće održana prodajna izložba radova iz Dnevnog boravka za osobe sa autizmom, čiji je cilj informisanje šire javnosti o specifičnostima i značaju osoba sa autizmom. Otvaranje izložbe radova zakazano je za 18 časova.
 
Beogradska jazz fusion grupa Bosque Sound Community održaće koncert u prostoru kluba "KC Lab", početak je u 20 časova, a cena ulaznice je 300 dinara.
Ukoliko ste propustili...
 
 
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti