VIDEO Pretučeni mladići u Novom Sadu: Napali nas i oteli nam transparente

Student Marko Maksimović i njegovi prijatelji napadnuti su danas na Keju od strane nepoznatih momaka.
VIDEO Pretučeni mladići u Novom Sadu: Napali nas i oteli nam transparente
Foto: 021.rs

Ovaj mladić kaže da je sa trojicom prijatelja bio na oko 100 metara od Mosta slobode kad su ih sačekali nepoznati mladići i pretukli.

"Opkolilo nas je 30 momaka i krenuli su da nas tuku, oteli su nam potom transparente, bacili na zemlju i šutirali", priča Maksimović.

Potom su ih, kako kaže, prisiljavali da na snimku kažu kako su plaćeni 100 evra da dođu na protest, a da im je novac dao Brajan Brković.
 
"Jedan (od nas) je pretučen, drugom je pocepana jakna, ugruvani smo nas četvorica. Jedan se izvukao, nas trojicu su fino istukli", navodi on.
 
 
Kako kaže, nije ove mladiće video ranije, ali bi ih možda prepoznao kad bi ih video.
  • Katarina

    05.12.2021 11:56
    D
    Meni uopste nije jasno zasto postoje ovakvi navijaci.Kakve veze agresija ima sa sportom.Pa fudbal je postojao i pre 30 godina i niko se nije tukao izmedju sebe.A garantujem da od ovih navijaca nijedan ne zna pravila u fudbalu.Hocemo sad napraviti klanove i u odbojci,vaterpolu...
  • Bunt

    05.12.2021 11:17
    Pravda narodu
    Vlast je poslala narkodilere i bandite da provociraju masu i snimaju ih i te iste snimke prosledili lično gradonačelniku da ih on kači na instagram.Moj Miloše Vučeviću vi ste gradonačelnih svih nas i pravite veliku gresku što nas nazivate fašistima.
  • Milica

    05.12.2021 10:16
    Naš lepi Novi Sad
    U šta se ovo pretvorio naš lepi Novi Sad? Nekad miran grad, a danas?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti