VIDEO: Smeće ispalo iz kamiona Čistoće tokom protesta, Novosađani ga pokupili i vratili u vozilo

Grupa građana koja je bila u protestnoj šetnji samoinicijativno je pokupila smeće koje je ispalo iz vozila Čistoće.

Celu situaciju zabeležila je jedna Novosađanka, a snimak je objavio N1.

Kako se vidi sa snimka, vozilo Čistoće nalazilo se na Bulevaru Mihajla Pupina, zakrčeno u masi. 

Kad je otpad ispao iz vozila, prisutni su pokupili smeće i vratili ga u kamion. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by n1srbija (@n1srbija)

 
Kako je bilo na protestu detaljno saznajte u našem foto-izveštaju OVDE.
 
Novosađani su, inače, poznati kao fini demonstranti na ulicama. Proteklih godina su tokom protestnih šetnji uredno čekali da se na semaforu upali zeleno svetlo, iako je saobraćaj bio zaustavljen. Takođe su poznati po nameri da se u šetnjama ne gazi trava, a paze i na čistoću, što pokazuje naredni primer od večeras.
 
  • Срђан Јовановић

    05.12.2021 19:35
    @ KLF
    Вређање... Видим, ја у клин, ти у плочу. Нема везе. Очигледно је да културна, цивилизацијска конверзација са тобом нема смисла. Једноставно, не разумеш. Нити сам рекао да сте багра, нити да сте страни плаћеници, сарадници окупатора, домаћи издајници, да сте "фавелаши" (а јесте, добрим делом)...

    Не познајеш ме, али зато и не желиш да упознаш друге. Другим речина, твоја "substantia grisea" нема довољан капацитет за... Нема везе. Не схваташ ни много простије ствари.

    Пређимо на твој речник. Ја се не кријем из неких шифрованих надимака, потписујем се пуним именом и презименом. Да се са неким бијем, не бих, само ако баш морам. Али ако баш желиш, једино што бих твоје даље прочитао је адреса и знак распознавања где бисмо могли да... Само да није црвени каранфил код подземног.

    Боље би било да прекинем ову расправу. Једноставно, да би ти нешто схватио, морао бих да се спустим изузетно ниско. Али у том моралном муљу, ти би ме добио на искуству (признајем).

    Извињавам се свим људима којима сам можда досадио, а теби... Нећу те више читати, џабе ћеш писати. Само ти поручујем стих нашег највећег кантаутора Боре Ђорђевића. Који? Бирај сам.
  • KLF

    05.12.2021 18:54
    @Срђан Јовановић
    kakva je to ironija kad zatucana bagra koja se pali na primitivne vračeve komentariše ko je čovek a ko ne. A što se tiče mržnje, ti si taj koji je ovde došao da prdi o tuđim protestima u tuđem komšiluku, umesto da se držiš litija u svojim favelama.
    Naravno samo na internetu, na svu sreću nemaš petlju da zapravo dođeš ovde da širiš svoj smrad i patetiku.
  • Срђан Јовановић

    05.12.2021 17:55
    @ KLF

    Не волиш нас православне хришћане? Нема везе. Људи су и хришћани, и муслимани, атеисти, будисти...

    Али за разлику од тебе и сличних - људи. Ти си само хомо сапиенс у биолошком смислу речи. Мржњу сакриваш. Али, она кипти из тебе као када би сумо рвач покушао да упаше тесну мајицу.

    Бићеш прави џангризави деда којима дечија игра смета, који до 12 мрзи себе, а после цео свет. Ако већ ниси.

    Поздрав свим људима и биолошким хомо сапиенсима.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti