Limanci pomažu komšijama čiju je zgradu zahvatio plamen, nude smeštaj

Stanovnici Limana ponudili su smeštaj komšijama čiju je zgradu, u ulici Jožefa Marčoka, danas zahvatio veliki požar.
Limanci pomažu komšijama čiju je zgradu zahvatio plamen, nude smeštaj
Foto: 021.rs

Borba vatrogasaca sa plamenom na krovu zgrade na Limanu traje već nekoliko sati. 

Toliko traje i agonija građana koji su uspeli na vreme da izađu iz ulaza. Za 021.rs je potvrđeno u Hitnoj pomoći da nema povređenih. 

Mala je verovatnoća da će građani već večeras moći da se vrate u svoje domove. Iz tog razloga su se Limanci odlučili da pomognu svojim komšijama.
 
 
U grupi Inicijativa građana "Sačuvajmo Liman od betona" napravljena je objava na koju mogu da se jave građani koji su spremni da ustupe svoj smeštaj, ali i oni kojima je potrebno prenoćište večeras jer ne mogu da se vrate u svoje stanove.
 
Isto tako, pozvane su mesne zajednice "Ostrvo" i "Ivo Andrić" da otvore svoje prostorije, kako se ljudi ne bi mrzli na ulici dok pronalaze adekvatno rešenje. 
 
Svi kojima je potrebna pomoć mogu da je potraže na OVOM LINKU.
  • Kovic

    16.12.2021 21:47
    Zastava
    Gde su sada moleri da pokažu patriotizam.
  • Mara

    16.12.2021 20:39
    Mora se dodati da se danas pojavila firma Asip prevent u zgradi čiji su tavan i pojedini stanovi izgoreli pre neki dan u Jozefa Marčoka. Pomenuta firma vam kao "proveri" instalacije u stanu. Obavi "kontrolu" za 2 min i za to traži nadoknadu u visini od 4000 din uz ucenu da ako se ne plati pomenuta suma neće vam uključiti struju u stanu. Po kom osnovu se to radi, naplaćuje i ko je odredio baš tu firmu. Po nekim informacijama tu firmu je odredila Elektrovojvodina po nekom svom nahodjenju jer su po njima navodno dali "najbolju" ponudu koju mi kao stanari nismo nikada videli. Koje su bile druge ponude? Zašto to nije uradila firma koja održava zgradu i zašto se to u krajnju ruku ne plati iz budžeta skupštine stanara koju redovno i skupo placamo? Molim vaš portal da ako moze objavi vest o bogaćenju na tudjoj nesreći u ovakvom teškom trenutku za nas stanare! Molim nadlezne organe da ispitaju ovu skandaloznu "uslugu". Jednom recju SRAMOTA!
  • Bojan

    14.12.2021 15:28
    @lila

    *neko skrene pažnju na to da se bahato okupirane prostorije koje SNS ne plaća mesecima mogu iskoristiti za smeštaj stanara

    dežurni beskičmenjak: nEmOjMo SaD o PoLiTiCi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti