Smanjen broj kovid pacijenata u Novom Sadu

Smanjen je broj kovid pacijenata u Novom Sadu.
Smanjen broj kovid pacijenata u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Trenutno ih je u Kovid bolnici na Mišeluku 186, što je osmoro manje nego juče.
Na respiratorima je njih 17, jedan oboleli više nego juče.
Naravno, ovi brojevi su neprecizni, jer nije poznato koliko je ljudi u protekla 24 sata otpušteno sa lečenja, koliko njih je primljeno, odnosno koliko je preminulo. Klinički centar Vojvodine ne da ove podatke.
 
Ono što jeste poznato je da se u Novom Sadu iz dana u dan povećava ukupan broj zaraženih i da Dom zdravlja "Novi Sad" dnevno registruje više stotina obolelih, što nije bio slučaj do pre nekoliko dana. Opširnije čitajte u posebnoj VESTI OVDE.
  • Бранислав

    11.01.2022 13:35
    дневно у последњих неколико дана у Новом Саду преко 500 новозаражених, дакле бар 4000 активних случајева а број се у ковид болницама смањује...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti