Oprez: Danas testiranje pruge na delu između Petrovaradina i Inđije

U toku je intenzivno testiranje pruge između Novog Sada i Beograda, saopšteno je iz gradske uprave Novog Sada, koja je pozvala građane na oprez.
Oprez: Danas testiranje pruge na delu između Petrovaradina i Inđije
Foto: 021.rs
Kako navode, testiranje je danas, 26. januara, planirano na delu između Inđije i Petrovaradina.
 
Tokom testiranja, specijalizovani voz nemačke železnice za proveru tehničke osposobljenosti nekoliko puta tokom dana prolazi velikom brzinom. 
Novosadska uprava apeluje na građane da ne prelaze preko pruge na "divljim prelazima" jer ugrožavaju svoje živote. Pri velikim brzinama mašinovođa ne može da zaustavi voz ako uoči pešake i posledice mogu biti pogubne.
Početak upotrebe pruge očekuje se početkom marta.
 
Podsetimo da su juče iz Infrastruktura železnica napomenuli da je primećeno da pojedinci prelaze prugu i na mestima gde postoji ograda i time rizikuju svoj život i ugrožavaju testiranje.
  • LIMAN2

    26.01.2022 13:53
    OGRADA POTROŠENA
    Na drugim mestima,zbog migranata...a nova stiže do aprila...
  • DRMRFR

    26.01.2022 12:25
    Hoće li lično car pare i magle da je testira?
  • Mile

    26.01.2022 11:20
    Stanica aerodrom Surcin
    Da li na ovoj pruzi postoji stanica aerodrom Surcin i zasto ne? Zamislite koliko bi to olaksalo putovanje do aerodroma svima u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti