Cena povratne vozne karte od Novog Sada do Beograda biće 1.600 dinara u vozu bez usputnih stajanja

Cena povratne karte brzim vozom koji će saobraćati od Novog Sada do Beograda biće 1.600 dinara, a u jednom pravcu 1.000 dinara.
To je danas rekao generalni direktor Srbija voza Jugoslav Jović.
 
On je objasnio da će to biti cena karte za direktnu vožnju od Beograda do Novog Sada ili obrnuto, u vozu koji neće imati usputna stajanja i koji će imati ketering.
Jović je objasnio da će na relaciji od Novog Sada do Beograda saobraćati tri tipa voza - jedan koji neće imati stanice, drugi koji će stajati na svim stanicama i treći koji će stajati na nekim stanicama.
Cene karata u vozovima koji će imati usputne stanice još uvek nisu precizirane, rekao je Jović.
 
Naveo je da je u Srbiju za sada stigao jedan brzi voz koji razvija brzinu i do 200 kilometara na sat, a da se očekuju još dva takva voza.
 
Jović je dodao da će vozovi imati besplatan wi-fi, mini bar, poseban deo za velike prtljage i posebno mesto za osobe sa posebnim potrebama.

Komentari 163

  • Milivoje Vatrogasac

    04.04.2022 23:20
    Brzi voz
    Mislim da je dobro da postoji ponuda, pa kome šta odgovara. Trenutno je brzi voz atrakcija kao gondola na Zlatiboru. I mislim da je i dobro i lepo što imamo tako nešto i što povezuje ova naša dva najveća grada. Bilo bi lepo da se tako povežemo sa Nišem, Skopljem i Solunom, Sarajevom i Podgoricom.
  • Budimir Trajković

    19.03.2022 13:36
    E moj Sokole!!!
    Petočlana porodica moze da ide kolima u Beograd stigne za 35-45 minuta svrati na jedan lep ručak, odveze se tačno do mesta ne samo do Ž. stanice, da se vrati u Novi Sad, kupi nešto za večeru. Sve to za pet povratnih karata po 1600 dinara.Naš soko nas vozi od ispred zgrade tačno do odredišta za mnogo manje para.
  • Jakoje

    18.03.2022 11:37
    Naprdasi kojima sve smeta.
    Svi ovi naprdaši kojima sve smeta šta rade u Srbiji. Piči bre bagro iz Srbije i pustite nas da zivimo svoj zivot.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti