Železnice izdaju poslovne prostore u stanicama u Novom Sadu, Sremskim Karlovcima i Petrovaradinu

"Infrastruktura železnice Srbije" objavila je ogas za davanje u zakup nepokretnosti unutar novoizgrađenih i rekonstruisanih železničkih stanica.
Železnice izdaju poslovne prostore u stanicama u Novom Sadu, Sremskim Karlovcima i Petrovaradinu
Foto: 021.rs

Poslovni prostori se izdaju u stanicama u Novom Sadu i Petrovaradinu, kao i u novoizgrađenoj stanici u Sremskim Karlovcima. 

Delatnosti za koje se prostori izdaju su novinarnice, bankomati i aparati za samoposluživanje hranom i pićem.  

U karlovačkoj stanici nudi se u zakup prostor u čekaonici od 3,5 kvadratna metra za postavljanje novinarnice, kao i prostor od 1,36 kvadrata za aparat za samoposlužvanje hranom i pićem, odnosno vending mašine.
 
Na stanici u Petrovaradinu ponuđen je prostor od 22 kvadrata za novinarnicu, dok se u Novom Sadu prostor može zakupiti za novinarnicu i bankomat.
 
Za zakup je potrebno podneti pisanu ponudu na adresu "Infrastruktura železnice" do 20. februara.
 
Poslovni prostori izdaju se i u stanicama Beograd centar, Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Inđija, Stara Pazova, Nova Pazova i Beška.
  • Mare

    19.02.2022 18:06
    E tako delite se na podobne,lopove itd..Ja na srecundoveo familiju u Stochkolm.Radimo, zivimo normalno,a zamisli nemam pojma ko je na vlasti.E to je normalna drzava
  • bunga banga

    18.02.2022 20:43
    udri
    sta ce u ns da izdaju kad nisu uradili nista sem zalepili foliju na stakla
  • saša

    18.02.2022 17:03
    naje*asmo
    Fantastičan poslovni potez železnica Kao i ove brze pruge Možeš do BG za soma ipo popiješ kafu i nazad a do Pešte ćeš moći kada Sloba vrati kintu za brze pruge srbije A možda će biti i teretni da nose rudu do ravnice a dalje šleperima, jer Tinto ti ga sigurno odlazi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti