Vučić u Kaću: Moramo da se sklonimo sa radara velikih sila

"Izbori nisu dečja igra, na izborima se ne odlučuje ko je lepši ili ko lepše govori, već po tome ko može uraditi nešto u budućnosti."
Vučić u Kaću: Moramo da se sklonimo sa radara velikih sila
Foto: 021.rs

To su reči koje je okupljenima uputio kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Aleksandar Vučić na skupu u Kaću, gde ga je dočekalo nekoliko hiljada ljudi. 

Po njegovim rečima, ne želi da obećava kule i gradove, jer je situacija u svetu teška. On je poručio okupljenim da neće biti lako i da će mnoge zemlje osetiti teške posledice, ali da će se Srbija truditi da ima najmanje posledica. 
 
"Kać je jedno divno mesto, imate ljude koji se bore za Kać i zato je i napredovao, a mnogo toga moramo još da uradimo. A da bismo to uradili, moramo da sačuvamo mir i stabilnost, da se ponašamo domaćinski. Mi moramo da se sklonimo sa radara velikih sila i da vodimo računa o nama i našoj deci", dodao je Vučić.
Vučić je rekao da će se raditi auto-put Beograd-Zrenjanin, Zrenjanin-Novi Sad, dodajući da je u Novom Sadu otvoreno sedam fabrika, a da "40 godina pre toga nijedna velika fabrika nije bila otvorena".
 
"Izbori nisu dečja igra, na izborima se ne odlučuje ko je lepši ili ko lepše govori, već po tome ko može uraditi nešto u budućnosti i po rezultatima", rekao je Vučić.
 
Po njegovim rečima, Srbija vodi računa i o napretku Srbije, ali i o svojim prijateljima, zbog čega su za njega "ključne reči odgovornost i ozbiljnost, a ne vika i dreka". I kada su padali, naveo je kandidat za predsednika, Srbija je brzo ustajala i nastavljala borbu. 
Dodao je da je važno da se ponašamo odgovorno, da smo kroz istoriju gubili ljude, a da je danas vreme za mir, stabilnost i sigurnost.
 
"Mi moramo da se sklonimo sa radara velikih sila i da vodimo računa o nama i našoj deci", rekao je Vučić.
 
Kaže da su mu se smejali kada je govorio o rezervama brašna i pšenice, a da su ga pre tri dana zvale kolege iz regiona da mole za brašno i pšenicu.
 
Vučić je u okviru kampanje posetio Kać, Bačku Palanku, Kucuru i Čurug.
  • Voja

    15.03.2022 15:01
    Beganija
    Samo da se sklanjamo, bežimo i da niko nas ne primeti.Politika kukavica i šarlatana, koji u želji da se prave mrtvi tonu sve dublje.
  • jovan

    14.03.2022 15:44
    pozorište na livadi
    Pozorišno-malogradjanska predstava se održala u Kaću. Najmanje je bilo gradjana iz Kaća, a najviše sendvičara koji su stigli autobusima.
  • agatoni

    14.03.2022 13:03
    tako
    je Vučko , zgubidani - glasa se za nekog , ne kažete za koga ste hehe! ima da vas Vučko ponizi , obična hejtesko isprazna manjino

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.