VIDEO: Novi snimci osoba sa paralelnim biračkim spiskovima u Novom Sadu

Na nekoliko lokacija u Novom Sadu i okolini uočene su osobe u automobilima sa paralelnim biračkim spiskovima, saznaje 021.rs.
VIDEO: Novi snimci osoba sa paralelnim biračkim spiskovima u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Prema saznanjima 021.rs, osobe sa biračkim spiskovima nalaze se u automobilima u neposrednoj blizini biračkih mesta na Rotkvariji, Klisi, Čeneju, Veterniku, Beočinu i Telepu.

Snimci su napravljeni na parkingu u blizini biračkih mesta u Osnovnoj školi "Ivo Lola Ribar", na Čeneju, ispred OŠ "Duško Radović" i kod OŠ "Jožef Atila" na Telepu. 

Osobe sa duplim biračkim spiskovima uočene su i kod OŠ "Mihajlo Pupin" u Veterniku, te Medicinske škole u Novom Sadu.

Kako javljaju građani, osobe sa paralelnim biračkim spiskovima primećene su i u Beočinu i Rakovcu. 

  • 002211

    06.04.2022 09:41
    Nemam snage da pišem o ovome, ne mogu više. Koliko smo reči samo trošili na papir, kroz usta i ovde na netu, a niko da shvati šta je dobro a šta loše.
  • Изногуд

    06.04.2022 05:57
    Хммм
    Такав ниво (не)писмености се ријетко виђа.
  • Hmm

    05.04.2022 21:32
    U Beocinu su se uk.... jer su vlast videli da mogu izgubiti,pa je kofer stigao na vreme kazu njihovi posto su glupi dan pre. Blizu 1000 Roma su kupili sto je vidljivo posebno po rezultatu,na dva bm. A i ostale sitne duse po selima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti